Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adsz a lábára a mínuszokban?

Mit adsz a lábára a mínuszokban?

Figyelt kérdés

Télen, 0 fok közeli esetleg mínusz fokban sétáltok babakocsival. A gyerkőc még nincs 1 éves, járni nem tud. Mit adsz a lábára?

Van egy bundás kocsicsizmánk, állítólag meleg...szerintem nem az, jéghideg már most is a lába benne.

Esetleg, ha linket tudsz mutatni, hogy te mit adsz a babádra a téli hidegben, megköszönném!

2010. szept. 10. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan overállunk volt, aminek volt lábrésze. Amikor kinőtte, akkor pedig csizmát húztam rá. Lehet kapni olyan csizmát is, ami kifejezetten kocsicsizma, szóval járni nem igazán lehet benne, inkább dísznek van (hideg ellen).
2010. szept. 10. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Bundazsák a lábánál polár pléd és tutyi alatta zokni.

a lábuk a keringés fejletlensége miatt is hideg meg azért is mert még nem mozgatják annyit mint ha majd járni fog.

ha a tarkója hideg akkor fázik kéz és láb hője nem mérvadó a végtagok mindig hidegebbek.

2010. szept. 10. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Harisnya vastag zokni bélelt nadrág bundácipő, vagy harisnya vastag zokni pamut tutyi leggings overál aminek van talpa,
2010. szept. 10. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
bundazsák, vagy overál lábrésszel és betakarni meleg pléddel
2010. szept. 10. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Most 9 hónapos, 84 centi. Amit a bátyjától örökölt talpas bundaoverallt, az már rá kicsi. A többinek nincs talpa, a csizma még nem jó rá, ezért kérdezgetem:)

Köszi az eddigi válaszokat

2010. szept. 10. 16:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Carmen

köszi, tudom, hogy a kéz és láb hidegség nem mérvadó...

De amikor most annyira hideg neki, hogy már szinte nekem is fáj, akkor nem hiszem, hogy neki nem fázik a lába. Kint!

Az enyém is fázik már egy sport cipő félében:)

2010. szept. 10. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! A mi kisfiunknak gyapjú mamuszt vettünk, na ebben tényleg nem fázik a lába, mellette takaró és lábzsák is volt rajta télen. Ma már járó baba, így a mamuszt nem nagyon tudom ráadni.

De vettünk neki gyapjú mellényt és takarót is, hogyha kemény hidegek lennének az is jól jön a babakocsiban.

Van egy linkem, ha érdekel és személyesen is ismerem az eladókat, ha van kedved tőlük vásárolni én csak pozitívumot tudok róluk mondani.

A mamuszkáról kerestem képet a sajátjaim között, de egyelőre nem találtam, nem tudom a honlapon van-e fenn.

Szóval a link: [link]

2010. szept. 10. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Megtaláltam a mamuszról a képet:

[link]

[link]

Nem tudom melyik link a jó. Szóval bőr kívülről, belül gyapjú és körbe a teteje szőrmés, megkötője is van. Mi egész télen használtuk.

2010. szept. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!