Mit adsz a lábára a mínuszokban?
Télen, 0 fok közeli esetleg mínusz fokban sétáltok babakocsival. A gyerkőc még nincs 1 éves, járni nem tud. Mit adsz a lábára?
Van egy bundás kocsicsizmánk, állítólag meleg...szerintem nem az, jéghideg már most is a lába benne.
Esetleg, ha linket tudsz mutatni, hogy te mit adsz a babádra a téli hidegben, megköszönném!
Bundazsák a lábánál polár pléd és tutyi alatta zokni.
a lábuk a keringés fejletlensége miatt is hideg meg azért is mert még nem mozgatják annyit mint ha majd járni fog.
ha a tarkója hideg akkor fázik kéz és láb hője nem mérvadó a végtagok mindig hidegebbek.
Most 9 hónapos, 84 centi. Amit a bátyjától örökölt talpas bundaoverallt, az már rá kicsi. A többinek nincs talpa, a csizma még nem jó rá, ezért kérdezgetem:)
Köszi az eddigi válaszokat
Carmen
köszi, tudom, hogy a kéz és láb hidegség nem mérvadó...
De amikor most annyira hideg neki, hogy már szinte nekem is fáj, akkor nem hiszem, hogy neki nem fázik a lába. Kint!
Az enyém is fázik már egy sport cipő félében:)
Szia! A mi kisfiunknak gyapjú mamuszt vettünk, na ebben tényleg nem fázik a lába, mellette takaró és lábzsák is volt rajta télen. Ma már járó baba, így a mamuszt nem nagyon tudom ráadni.
De vettünk neki gyapjú mellényt és takarót is, hogyha kemény hidegek lennének az is jól jön a babakocsiban.
Van egy linkem, ha érdekel és személyesen is ismerem az eladókat, ha van kedved tőlük vásárolni én csak pozitívumot tudok róluk mondani.
A mamuszkáról kerestem képet a sajátjaim között, de egyelőre nem találtam, nem tudom a honlapon van-e fenn.
Szóval a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!