Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptunk egy babahordozót, de...

Kaptunk egy babahordozót, de nincs a fejecskéjének ilyen szükitő! Lehet ugy is használni, vagy a babának nem jó?

Figyelt kérdés

Ha venni kell hozzá, akkor ezek egy fajták? Ugy értem mindegyik jó minden fajtához?

35 hetes pocis

2010. szept. 10. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
nem jó,mert menet közben jobbra-balra fog a feje bukni.az meg nem igazán jó neki.az én fiam 9 hónapos,1 hónapja vettem ki.
2010. szept. 10. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy is lehet használni. Tehetsz a feje mellé textilpelenkát összehajtogatva,és akkor nem fog ide-oda bukni a fejecskéje. De a kitámasztás úgyis csak 1-2-3 hónapig lehet szükséges, szerintem ezért fölösleges szűkítőt venni.
2010. szept. 10. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet külön kapni szűkítő betétet teszen, vaterán. De! Én emiatt vettem másik hordozót, és fölösleges volt. Nekem télen született a kisfiam, fel volt öltöztetve, alig fért el a hordiban. :) Már nem lesznek jó idők, meg még van több mint 1 hónapod, mikor megszületik, Őt úgy is jól be kell majd bugyolálni, és nem lesz szükség szűkítőre. De ha nagyon akarod, vegyél egyet, 1-2 ezerért lehet kapni. Nagyjából mindegy milyen, mert majdnem egyformák a hordozók.
2010. szept. 10. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi vettük a hordozót de nem volt benne!És nekem télen született,így az overáll kapucnija pont erre szolgált!Tényleg alig fért el a hordozóban!Nekem furi aki azt írta hogy 9 hósan vette ki a fejszűkítőt!Nekünk fél évesen meg kellett venni a nagyobb ülést mert nem fért el a hordozóban!És ülni is tudott,így folyton fel akart ülni a hordozóban is!

Szóval én sem vennék bele szűkítőt!

2010. szept. 10. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a válaszokat! Akkor szerintem nem veszünk bele...! Jó babázást nektek!:)
2010. szept. 10. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa ez a 9 hónapos dolog, mert az én lányom nem született nagy súllyal (3050g és 48 cm volt) ,de 2 hónaposan már ki kellett venni a szűkítőt.
2010. szept. 10. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi a válaszoló 8 hónaposan vette ki, de akkor is furcsa.
2010. szept. 10. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt hozzá szűkítő, úgy használtuk.
2010. szept. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!