Valami jó babajátékot másfél éves babának bentre?
vegyetek postai csomagolópapirt v. akkora újságot mint az expressz volt régen és kenj rá temperát v. festéket fújjatok fel lufikat és azzal fessetek aztán vágj ki fehér papirból állat sablonokat pl. nagy fülü nyuszit és ha megszáradt a szines egyveleg a papiron ragasszátok rá a sablont és szines lesz a nyuszi ezt ajándékba is lehet adni a hátuljára az gyermek tenyérlenyomata kerülhet v. ha pl. karácsonyfát vágsz ki képeslapokat is készithettek
jó móka és nem nagy anyagszükségletü.
ez megfelelő egy nem nagyon mozgékony gyermeknek.
Lányok, nálunk semmi nem válik be. 5 perc figyelemelterelés - játszás után hozza a kabátját, hogy ki akar menni.
Kisfiam nagyon sajtkukac és egész nap morog, mert nem tudunk kimenni.
Szalad le-fel a kabátjával.
20 hónapos
Valami jó ötletet nincs????
Mindent leborogat, csak az ablak-ajtó közötti szakaszon rohangál, hogy menni akar.
Szerencsére most alszik, remélem eláll az eső mire felébred és ki tudunk menni. Mi lesz így velünk ilyen rossz időben?
15.00-ás!
Gumicsizma,esőkabát mindkettőtöknek...az a helyzet,hogy ismerős a helyzet:D
Nem biztos, hogy nektek is beválik, de hátha. Kislányom is másfél éves, szintén sajtkukac, folyton menne stb. Rengeteg játékot vettem már neki teljesen feleslegesen, míg egyszercsak gondoltam egyet, és megvettem ezt, hátha:
Nem olcsó, húztam is a fogam, de ha hiszitek, ha nem, nekünk, vagyis neki bejött. Akár fél órát-órát is elszórakozik ezzel egyfolytában, épít ezerrel, ami nálunk már rekord! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!