Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnőnek adtatok már...

A védőnőnek adtatok már ajándékot, pénzt, vmit amikor ment meglátogatni a babát vagy ha mérést csinált és adott tanácsot az oltasokkal kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Most lett 1 éves a babám és felmerült bennem hogy lehet adnom kellene vmit, mert eddig jött , de most az 1eves státuszt nem jött megcsinálni és lehet elvárta volna hogy adjunk vmit.

Mit adtatok ha adtatok?

2022. jan. 31. 15:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy adtam, egy lusta disznó. Egy nagy nyaklevest adtam volna neki leginkább ha ezt nem tiltja a törvény mert annyiszor megszivatott az a nember, hogy nincs annyi ujjam.. állandóan berendelt aztán kiderült hogy nincs is ott.. jó esetben volt helyettes, rossz esetben zárva volt a védőnői. Utálatos egy dög volt.

Amikor terhes voltam akkor állandóan szabadságon volt. Nem is értettem, hogy lehet ennyi szabija a nőnek. Állandóan nyaraltak. Akkor volt bennem egy olyan érzés, hogy pályát tevesztettem, mert ha csak az ő példája alapján ítéltem volna meg a védőnőket, akkor azt gondoltam volna hogy ez az egész munka egy jó nagy semmittevés. Aztán lett egy olyan védőnőnk aki normális. Legalábbis pontos meg ha valami nyugje van akkor lemondja a találkozót.

2022. febr. 4. 09:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A védőnőnek ez a munkája. Nem azért nem jött mert elvárt volna bármit is..

Én a 3.védőnőmet "fogyasztom".

Egyedül az elsőnek adtam költözéskor egy nagy csomag raffaellot, és most majd a 3.is fog kapni valami apróságot mikor költözűnk.

Amúgy mikor házhoz jön akkor kávéval vagy ha épp van sütivel kínáltam őket.

2022. febr. 4. 09:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Innivalót illik kínálni(bárkinek aki megy)de sose fogad el egy korty vizet se.
2022. máj. 1. 17:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor adtam, amikor védőnő váltás volt, átment másik körzetbe. Megköszöntem a munkáját.
2022. máj. 3. 12:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvárja, már régen rossz...

Ha te csak úgy kedvességből megkínálod étellel, itallal, adsz neki egy bonbont, mert hálás vagy, vagy mert te ilyen ember vagy, akkor nem gond.

Nekem van rossz tapasztalatom, nem tudom hogy egyes emberek miből gondolják, hogy a fizetésükön felül nekik valami más is JÁR.

2022. máj. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!