Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnőnek adtatok már...

A védőnőnek adtatok már ajándékot, pénzt, vmit amikor ment meglátogatni a babát vagy ha mérést csinált és adott tanácsot az oltasokkal kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Most lett 1 éves a babám és felmerült bennem hogy lehet adnom kellene vmit, mert eddig jött , de most az 1eves státuszt nem jött megcsinálni és lehet elvárta volna hogy adjunk vmit.

Mit adtatok ha adtatok?

2022. jan. 31. 15:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%
Nem vendégségbe megy hozzátok, a munkáját végzi. Három védőnőnk volt két gyerekkel. Egy sem fogadott el semmit.
2022. jan. 31. 16:24
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem értem ki pontoz lefelé.

Köszönöm mindenkinek, még írhattok!

2022. jan. 31. 16:52
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Én csak egyszer adtam neki ajándékot, mert pár nappal karácsony előtt volt nála időpontom. Egy Raffaellot kapott.
2022. jan. 31. 16:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Kávé, víz, de inni egy szerelőnek is adok, ajándékot nem adtam soha, pedig velem nagyon jófejek voltak, mert nehezen tudtam járni és mindig kijöttek, nem kellett bemennünk.
2022. jan. 31. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azért nem megy, mert már nem csecsemő a kicsi. Mostmár ritkábban fogtok találkozni amúgy is. Az hogy eddig kiment az az ő jófejsége, gondolom a covid miatt nem akart picivel berángatni a rendelőbe. Megvan, hogy hányszor kell kimennie látogatni, de nálunk pl a havi státuszokat sose itthon csinálta (covid előtt volt még), sőt! Az 1 hónapos státuszra is nekem kellett már bevinni, akkor volt kint amikor hazajöttünk rá másnap, egy hét múlva megint. Aztán már én vittem.
2022. jan. 31. 19:46
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Te kapsz valamit azért,hogy dolgozol? (A fizetéseden felül..)

Én nem adtam,ilyen indokkal nem is adnék,hogy biztos ajándékot várt és ezért nem nézett státuszt..

Neki is gond,ha nincs leadva egy gyerek státusza.

Nálunk mondjuk amúgy is elég..had ne mondjak rosszat róla védőnő van.De te tudod,ha kedves,aranyos és akarsz neki adni valamit akkor miért is ne

2022. jan. 31. 22:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 1 évesem van. Eddig egyszer jött ki, mikor megszületett. A 2. Hónapos státuszt elküldte emailben, hogy küldjem vissza. Azt mondta, hogy a Covid miatt nem jöhet ki. Érdekes, hogy másnál meg mégiscsak kimehet.
2022. febr. 1. 11:08
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer próbáltam megkínálni egy pohár vizzel,amikor nagy forróságban jött,de sajnos nem fogadta el. Amikor újítottuk a lakást,és szóltam,hogy ne vegye le a cipőjét,meg is le vette,adni akartam neki egy papucsot hogy nehogy bele álljon a lábába valami,de azt sem fogadta el. Mondjuk utóbbit megértem,honnan tudhatja,hogy nem gombás e az a papucs.
2022. febr. 1. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj,hogy nem akarnak elfogadni valamit,hanem hogy nem fogadhatnak el.Már csak a vírus helyzetre való tekintettel is.
2022. febr. 1. 21:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

védőnőkkel dolgozom együtt. egyrészt a mi körzetünk olyan, hogy jóérzésű ember 20ból 19 helyen legszívesebben még levegőt sem venne, de az előzőek is mind azt mondták, hogy ha látogatnak, mennek egész nap, ha mindenkinél elfogadnak valamit akkor pisilni is be kellene kéreckedni valahova, azt meg nem csinálják, hogy egyik helyen elfogadja másik helyen nem, mert abból meg az anyukák majd kikövetkeztetik, hogy ki a szimpi-nem szimpi neki. Úgyhogy inkább sehol sem. Plusz most meg ugye a kovid is, de előtte is ez volt velük.

Visszatérve a kérdésre, nem gondolom, hogy ajándékot várna, az én kolleganőim közül senki sem szokott kapni és nem is hiányolják, egy esetet tudok, mikor épp a védőnő névnapján volt tanácsadás, és oda egy anyuka vitt neki bonbont, a többiek látták, akkor persze mindenki rongyolt a boltba csokiért :D

de egyáltalán nem várta el 6ból 6 akikkel közvetlen dolgozom/dolgoztam együtt

2022. febr. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!