A védőnőnek adtatok már ajándékot, pénzt, vmit amikor ment meglátogatni a babát vagy ha mérést csinált és adott tanácsot az oltasokkal kapcsolatban ?
Most lett 1 éves a babám és felmerült bennem hogy lehet adnom kellene vmit, mert eddig jött , de most az 1eves státuszt nem jött megcsinálni és lehet elvárta volna hogy adjunk vmit.
Mit adtatok ha adtatok?
Nem értem ki pontoz lefelé.
Köszönöm mindenkinek, még írhattok!
Te kapsz valamit azért,hogy dolgozol? (A fizetéseden felül..)
Én nem adtam,ilyen indokkal nem is adnék,hogy biztos ajándékot várt és ezért nem nézett státuszt..
Neki is gond,ha nincs leadva egy gyerek státusza.
Nálunk mondjuk amúgy is elég..had ne mondjak rosszat róla védőnő van.De te tudod,ha kedves,aranyos és akarsz neki adni valamit akkor miért is ne
védőnőkkel dolgozom együtt. egyrészt a mi körzetünk olyan, hogy jóérzésű ember 20ból 19 helyen legszívesebben még levegőt sem venne, de az előzőek is mind azt mondták, hogy ha látogatnak, mennek egész nap, ha mindenkinél elfogadnak valamit akkor pisilni is be kellene kéreckedni valahova, azt meg nem csinálják, hogy egyik helyen elfogadja másik helyen nem, mert abból meg az anyukák majd kikövetkeztetik, hogy ki a szimpi-nem szimpi neki. Úgyhogy inkább sehol sem. Plusz most meg ugye a kovid is, de előtte is ez volt velük.
Visszatérve a kérdésre, nem gondolom, hogy ajándékot várna, az én kolleganőim közül senki sem szokott kapni és nem is hiányolják, egy esetet tudok, mikor épp a védőnő névnapján volt tanácsadás, és oda egy anyuka vitt neki bonbont, a többiek látták, akkor persze mindenki rongyolt a boltba csokiért :D
de egyáltalán nem várta el 6ból 6 akikkel közvetlen dolgozom/dolgoztam együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!