2009 és 2010-ben milyen nemű gyereketek (itek) születtek?
Csak annyit írjatok h fiú vagy lány. És csak 2009-2010 közöttiek.
Azért érdekel, mert szeretném tudni, h most melyik nem van előnyben.
Én kezdem: fiú
Fiú!
(Te vagy a sima/császár kérdező? Olvastam, hogy jön a következő! Tetszenek ezek a rögtönzött statisztikáid! :)) )
Ennyire unatkozol? Szerinted a valóságot írják meg, azok, akik szintén itt ütik el az időt? Néha azt hiszem, idiótább kérdést már nem olvasok, de mindig megleptek!:D:D:D
ÁÁááá nagggyon zora!!!
2009. februar-fiu
2010. oktober-lany lesz
10:01-es.
Szerinted mivel vagyok előrébb, ha fiam helyett azt írom, hogy lányom van??? Ebben mi értelme van a hazugságnak??? (nem verseny van, hogy kinek beszélt hamarabb a gyereke, vagy kinek szaladt már 4 hónaposan a fia/lánya)
Ha nem érdekelnek az efféle kérdések, nyugodtan tovább léphetsz, nem kötelező válaszolni...
Nem unatkozom. Egyszerüen csak érdekel. És ha nem akarsz, nem muszály válaszolni.
Nem azt kérdeztem h mekkora a testsúlyod, mert ott lehet h valaki kamuzik...a pici babája nemét kérdeztem. Nem értem miért tartasz zizinek ezért.
Engem ha egy kérdés nem érdekel, felé sem szagolok. Szerintem pihenj kicsit. Biztos ez a rossz idő teszi....és javaslom ne válaszolj ha nemérdekel a kérdés.
Igen én vagyok a megrögzött statisztikus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!