Olyan anyukát keresek, aki nem engedte hogy átmossák a babája szemét? Mi lett vele, meggyógyult magától?
Figyelt kérdés
A babám már fél éves .Könnyezik,váladékozik a szeme.néha nagyon csúnya,néha viszont semmi baja nincs.Ötletek ? Köszönöm !2010. szept. 10. 09:34
21/26 anonim válasza:
Szia! Kisfiamnak 5 hónapos korában csinálták meg. Bent akartam maradni én is, de mondta a doktornő, h. jobb ha kint várok, mert durvábbnak néz ki, mint amilyen, és sok szülő nagyon megijedt. Úgyhogy jobbnak láttam kint várni, mert tudtam, h. végigbőgném az egészet és a kicsinek rosszabb ha anya is sír. Kb. fél perc múlva már nyílt is az ajtó, én vigasztalhattam a manót, kb. fél percig sírt, aztán el is felejtette. Azóta minden rendben van a szemével. Szerintem csináltassátok meg, hidd el jobb fél perc sírás, mint hónapokig masszírozni neki (az sem kellemesebb, legalábbis az én fiam utálta) és a végén még lehet, be is gyullad, ami rosszabb, mint ha megcsinálják. De mindenképp jó orvost válassz, mert már volt rossz tapasztalatom is...
22/26 anonim válasza:
próbáld meg langyos kamillás teával. picit belemártod a pamacsot vagy textil zsepit és naponta többször áttörölgeted. nekünk bevált...... hátha neked is segít
23/26 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a szemcseppek nem segítettek, akkor a kamilla sem fog.:(
24/26 anonim válasza:
VIDD EL!!!!!
Nekünk a háziorvos mondta, hogy majd elmúlik, mert csak részleges a szűkület.
Na meg persze paráztunk, reménykedtünk, aztán most 15 hónaposan 3. alkalom lesz, 2 hetente visszük mert ilyenkor csak nehezen múlik már el.
Már emlékszik a helyre, az eseményre, és utána napokkal a normál dokinál is halálra válva ordította végig a súlymérést is. Nem tudom, elfelejti-e valaha. 7-9 hónapnál tovább semmiképpen ne várjatok tovább!
Ja, meg azt is olvastuk a neten(!) hogy egy év után már altatásban csinálják, és mikor a babám 9-10 hónapos volt, azt mondtuk akkor már inkább csinálják később, altatásban. Na nem, nem altatják egy év után se, hidd el hogy sokkal sokkal rosszabbul járhatsz csak!
25/26 anonim válasza:
Kérdező, én komolyan nem értelek! Minél kisebb korában esett volna át rajta a babád, annál jobb és zökkenőmentesebb lett volna, már rég nem szenvednétek vele. Így is úgy is az lesz a véége, ha semmi sem segít, és nagyobb korában csak rosszabb. Miért félsz tőle ennyire? Jobb hogy azt a sok gyógyszert állandóan csepegteted a szemébe? Ezeket a cseppeket csak 1 hétig lenne szabad használni, Ti meg már hetek óta többfélét próbáltatok. Az én babámnak még 3 hónapos kora előtt 2x is mosták, mert a csepp nem segített, és örülök hogy akkor túlestünk rajta, mert már most biztosan megviselné, hogy lefogják. Ha nem mész el vele, még akár szövődménye is maradhat az állandó szemproblémának.
26/26 anonim válasza:
Én ellenáltam, még antibiotikumos cseppet sem voltam hajlandó használni, pedig az orvos ragszkodott hozzá. Homeopátiás cseppet használtam kb. 5 hónapos koráig majd elmúlt. Lehet, hogy csak simán kinőtte, akkor volt 8 kiló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!