Olyan anyukát keresek, aki nem engedte hogy átmossák a babája szemét? Mi lett vele, meggyógyult magától?
2-nak:neked kellett lefogni a babádat ?
biztos hogyha arra kerül a sor bent leszek vele,dehogy lefogjam.azt nem tudnám megtenni.
2. vagyok. Beültem a székbe és a karomba vettem és igen, én "fogtam" le, bár ekkorka babát még nem kellett olyan erővel fogni.
Pár hónappal később a vérvétel az százszor szörnyűbb volt. Nem találtak vénát és már össze-vissza böködték, és ő csak vergődött én meg bőgtem mint a záporeső. Na, az brutálabb volt
Természetesen a tűt a szemhéjba bökik. Ha megnézed a saját szemhéjad a szemzugnál fogsz látni egy apró pici pontot (onnan jön a könny is). na oda szúrják a tűt és benyomják a sós lötyit, a genny meg távozik.
Az alsó szemhéjon a szemzúgnál az a kicsi kis pont ??
mi is voltunk már vérvételen,mindketten sírtunk.8 szor bökték meg,kezét fejecskéjét.brutális volt.végig szorította a kezemet.
Az én fiam is átesett ezen. Ahol először voltunk Vele, ott nem mosták át, mert azt mondták, hogy 1 éves korig elmúlhat. Majd elmentem compueteres szemvizsgálatra, ahol megállapították, hogy az a szeme, amivel gond van, az 2 dioptriával gyengébb. Így elmentem egy másik helyre, ahol kimoszták. Először ott sem akarták, mert nyomásra nem jött ki semmi váladék, de a doki végül meglátta, hogy a szemzuga egy kicsit ki van pálva a könnytől és kimosta. Akkor gumó jött ki Neki belőle. Bánom, hogy az első helyen nem csinálták meg Neki, mert a sok könnytől fáradtabb volt az a szem, és ezért maradt le a fejlődésben. Még magától helyre jöhet, fél év múlva kell menni kontrollra.
Inkább legyetek túl rajta, mert ha semmi nem segített eddig, akkor szerintem már nem is fog.
Nem vészes a beavatkozás. Az én fiam már elmúlt fél éves, mikor ez történt. Lefektették az ágyra, nekem le kellett fogni a lábát (apa nem merte), az asszisztens felül fogta le, a doki meg csinálta. Pár másodperc volt. Sírt, de bekapcsoltam a telefonomon egy zenét, amit szeret, és rögtön meg is nyugodott. Azóta semmi baj a szemével, remélem a dioptriakülönbség is javulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!