Megörülök az éjszakai buliktól. Sokáig tarthat ez még?
Nappal beviszed az ágyába aludni? Kisfiam is kint volt a nappaliban, játék közben elaludt, de csak 20-30 percekre sunyt be. Aztán 5 hónapos kora körül elkezdtem bevinni a szobájába, letettem az ágyába, leengedtem a redőnyt, és így gond nélkül aludt rögtön 2 órát. Azóta is ezt csinálom, nem hagyom, hogy elkókadjon a nappaliban.
A párnázás szerintem is fölösleges. Mi a rácsvédőt átfűztük a rácsok között, mert szétszedte az egészet. 3 rács kint, egy rács bent. De pont emiatt az ágy két vége szabadon van, mögötte megy el a rácsvédő, oda állandóan beveri a fejét, akkorákat szól, hogy nekem fáj, komolyan. De neki meg sem kottyan. Hihetetlen, hogy milyen kemény fejük van ám! Nyugi, majd hozzászokik, és meg fogja tanulni, ha egyszer-kétszer úgy üti be, hogy fáj neki, hogy meddig mehet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!