Akinek óriásbébije lett, hány kg-mal született és hány centivel? Most mennyi idős, és mekkora?
Nem óriás, de viszonylag nagy:
Első fiam: 3750 g és 59 cm. Ő 1 évesen 79 cm és 9.5 kiló. Most 2.5 évesen 97 cm és 12.5 kg
Második fiam: 3950g és 57 cm. Fél évesen 8500 g és 75 cm. Most 9 hónapos és 9250 g és 83 cm. A nagyobbik fiammal egyméret a felső testük, 98as bodyt hordanak..
Szia!Kisfiam decemberben született 4070 grammal és 58 cm-rel.Nekem már ő is nagy volt a 163 cm-hez,és a 66 kg-hoz,amivel szülni mentem,sima hüvelyi szülés volt,inditva lett,mert lejárt az időm.6-kor inditottak és 8.53-kor született meg.
Most 8 és fél hónapos nagyfiú,8 hónaposan volt 10460 gramm és 76 cm.Szóval nagyobb,mint az átlag ilyenkor,de szerencsére a mozgásfejlődését ez nem hátráltatja.7 hónapos kora óta mászik,felül ,feláll.Most ott tartunk,hogy bútorok mellett kapaszkodva lépeget.Próbálkozik avval,hogy elenged mindent,úgy akar állni,de ez még nem sikerül neki.
Szia!
Születés természetes úton, érzéstelenítés, gátmetszés nélkül, 9 nap túlhordás után, spontán indult, 4550 gramm. Most 15 éves, 180 cm magas.
Az en kisfiam 3921 grammal szuletett es 60 centivel. Szerintem kg-ban nem tul nagy csak hosszban megis az volt a papirra irva,hogy nagy.
1 evesen volt 9,6 kg es 82 cm. Tehat a sulya teljesen atlagos most a hossza viszont nagyobb az atlagnal.
Ja es termeszetes uton szultem. (25 oras vajudas utan)
Amugy en atlagos alkat vagyok a ferjem viszont magas 194 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!