Hogyan szülted a babádat?
Légyszi csak annyit írjatok h császár v sima.
Ne írjatok mást. (ne indokoljátok. KIváncsi vagyok h melyikből van több itt.)
Én kezdem. SIMA
Császár
Nekem sem volt választásom sajnos!
Sziasztok.
Tegnapóta sajnos nem tudtam visszajönni,úgyh most megnéztem az arányokat.
SIMA:60db
CSÁSZÁR:34db
Tudom h mindebből nem lehet startisztikát csinálni, DE! Én csak arra voltam/vagyok kiváncsi h akaik itt vannak fönn, és visszaolvasgatják a gyak.kérdéseket, azok közül ki hogyan szült.
Az én véleményem szubjektív...
A kérdésemből adódóam kiderült amit kb mindannyan sejthettünk, h azért még mindig több a sima szülés szerencsére, mint a császár.Kb 2x annyi.
Egyet ne felejtsetek el lányok! A császár is szülés! Szükséges, hisz ha baj van még így is minden oké lehet! Jó h van a császár!
Bár azt sajnos nem értem h valaki pusztán azért mert fél a szüléstől ezért "kérjen" császárt...nekem meg sem fordult a fejemben. Mindig egy végszügségként gondoltam rá.
A szülés fáj, de ez ezzel jár.
Köszönöm a válaszokat.
És már írom is ki a következőt!:)
császár
de én végül egyáltalán nem bántam meg,annak ellenére,hogy végig a terhességem alatt azt hajtogattam,hogy én simán akarok szülni
én is császáros voltam, egyszer már válaszoltam is, szóval ezt már ne számítsd bele
én egyáltalán nem éltem ezt kudarcként meg, nem érzem magam emiatt kevesebbnek mint aki simán szült, sőt akkor ott még örültem is neki, mert 38-as fejjel született a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!