Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szülted a babádat?

Hogyan szülted a babádat?

Figyelt kérdés

Légyszi csak annyit írjatok h császár v sima.

Ne írjatok mást. (ne indokoljátok. KIváncsi vagyok h melyikből van több itt.)

Én kezdem. SIMA

2010. szept. 9. 14:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:

Császár

Nekem sem volt választásom sajnos!

2010. szept. 9. 23:57
 92/96 anonim ***** válasza:
sima
2010. szept. 10. 08:06
 93/96 A kérdező kommentje:
Hú látom sokan írtatok. Köszönöm. Azonnal leteszem aludni a pici fiam, és megnézem hogy állunk. És a hozzászólásokra is válaszolok.
2010. szept. 10. 09:06
 94/96 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Tegnapóta sajnos nem tudtam visszajönni,úgyh most megnéztem az arányokat.

SIMA:60db

CSÁSZÁR:34db

Tudom h mindebből nem lehet startisztikát csinálni, DE! Én csak arra voltam/vagyok kiváncsi h akaik itt vannak fönn, és visszaolvasgatják a gyak.kérdéseket, azok közül ki hogyan szült.

Az én véleményem szubjektív...

A kérdésemből adódóam kiderült amit kb mindannyan sejthettünk, h azért még mindig több a sima szülés szerencsére, mint a császár.Kb 2x annyi.

Egyet ne felejtsetek el lányok! A császár is szülés! Szükséges, hisz ha baj van még így is minden oké lehet! Jó h van a császár!

Bár azt sajnos nem értem h valaki pusztán azért mert fél a szüléstől ezért "kérjen" császárt...nekem meg sem fordult a fejemben. Mindig egy végszügségként gondoltam rá.

A szülés fáj, de ez ezzel jár.

Köszönöm a válaszokat.

És már írom is ki a következőt!:)

2010. szept. 10. 09:45
 95/96 anonim ***** válasza:

császár

de én végül egyáltalán nem bántam meg,annak ellenére,hogy végig a terhességem alatt azt hajtogattam,hogy én simán akarok szülni

2010. szept. 10. 14:09
 96/96 anonim ***** válasza:

én is császáros voltam, egyszer már válaszoltam is, szóval ezt már ne számítsd bele

én egyáltalán nem éltem ezt kudarcként meg, nem érzem magam emiatt kevesebbnek mint aki simán szült, sőt akkor ott még örültem is neki, mert 38-as fejjel született a babám

2010. szept. 10. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!