Mikor vihetem a kisbabámat hosszabb útra, kb.100 km? Mikor mehetek vele emberek közé, pl. nagy bevásárolni?
Mi 200 km-es útra mentünk rokonokhoz, amikor egy hónapos volt a kisfiam (eredetileg nem akartam, de Mindenszentek ünnepére muszáj volt).
Bevásárolni kb. 2 hónapos korában mentünk vele először Tescoba (pont retek idő volt, H1N1 járvány, nem akartam nagyon emberek közé menni vele előbb).
Szerintem ez attól függ, mikor születik a baba. Mármint milyen hónapban.
Gondolom, rokonokhozk mennétek. Szerintem oda nyugodtan elviheted, nem lesz semmi baja, ha szerencséd lesz, végigalussza az utat.
Mi megyehatáron lakunk, így a csípőszűrés, stb is 60 km-re re volt. AHová tartozunk, az van ott.
Vásárolni is elvinném, szerintem nem lehet baja. Mi ma de. voltunk az Auchanba, nagyon kevesen voltak.
Viszont ha eljön a tél, akkor inkább nem vinném. Most még mehettek. Én régen mindig éjjel jártam vásárolni, amikor a pici elaludt, Ő pont téli baba volt, így nem vittem magammal. Apa vigyázott rá, tudtam, éjfélig van időm. Eljött velem a barátnőm , és megvolt az éjszakai shoppingolás, dumcsizás.
2 hetes korában már megjártuk vele a diósgyőri várat. Innentől kezdve jött velem mindnehová, ahová mentem.
2 hónaposan voltunk először sétálni a Bükkben (akkor utoljára még babakocsival: a gyerek majdnem végig ölben jött, a kocsiban a hátizsákot toltuk). Azóta hordozom. Kb ekkortájt vittük el vonattal a szüleimhez is, vidékre, 70 km messze.
Most pedig 300 km-t megyünk vele Szlovákiába. 6 hónapos.
3 naposan hoztuk haza, ez 150 km volt
3 hetesen vittem először tesco-ba, délelőtt, nem voltak sokan
1 hónaposan Apa 30. szülinapi bulijába néztünk be pár órára
januári baba, és még nem volt beteg sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!