Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan "szoktattad le" magad...

Hogyan "szoktattad le" magad a légzésfigyelőről?

Figyelt kérdés
Lányom már 16 hónapos de éjszakára még megy a légzésfigyelő.Mostanában többször beriasztott tévesen mert lemászott róla.Mindenki azt mondta most már vegyem ki alóla de én még úgy félek.
2010. szept. 9. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
13 hónapos és azért használjuk még mindig, mert amikor nincs bekapcsolva nappalra, TUTI hogy akkor fog 3,5 órát aludni a gyerek én meg kint cidrizek, hogy remélem még lélegzik....:)))
2010. szept. 12. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Én 4 hós koráig használtam a fiamnál. Külön szobában van a baba, és úgy gondoltuk, nincs már szükség rá. Első nap még bementem hozzá párszor, másnap már csak egyszer. Most 1 éves múlt, nem hiányzik.
2010. szept. 12. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

3 hónapos korában szedtem szét, mert csak engem idegesített...

Mániákusan figyeltem éjjel a kis zöld lámpáját, hogy villog-e rendesen, ha már eltérést láttam azonnal ugrottam ki az ágyból. A babám jókat aludt én meg majdnem zombi lettem a légzésfigyelő miatt. Mióta nincsen végre tudok pihenni!

A másik pedig, hogy 2 hónapos volt a fiam, amikor már elvándorolt az érzékelőkről és emiatt nem egyszer beriasztott, és úgy hogy mindeközben ébren volt.

2010. szept. 12. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kb. 1 éves kora óta nem viszem magunkkal sehova, ahol ott is alszunk. Viszont, érdekes módon, itthon mindig megy. Valszeg, mert ha valahova elmegyünk, akkor egy szobában alszik velünk, igaz, az utazóágyban, de mégis mellettünk. Itthon viszont a saját szobájában alszik.
2010. szept. 12. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
11 hónaposan vettük ki alóla és odaadtuk a sógoroméknak, mert megszületett náluk is a pici. Nem hiányzott, mert már többször aludtunk máshol és hozzászoktam, hogy nincs.
2010. szept. 13. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
mi teljesen logikátlanul akkor tettük a aszekrénybe, amikor a gyerekt átköltöztettük a saját szobájába - 12 hónaposan kb. Felszedte a vezetékét, és pár méter kábellel feküdt az ágyban, mire észrevettük. Akkor gyorsan levettük, és ez nap pont egybe sett az átköltöztetésével. Ha megfázna, akkor arra az időre újra betenném, de a figyelő hónapok óta a szekrényben van.
2010. szept. 13. 00:17
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
kb 2 hétig használtuk, de nagyon gyakran beriasztott tévesen. utána nem kapcsoltuk be. egy kicsit izgultam az elején, de aztán már eszembe se jutott. nálunk ez teljesen felesleges pénzkidobás volt.
2010. szept. 13. 07:11
 18/18 anonim ***** válasza:
egy éves a fiam, és még használjuk, használni fogjuk.Most főleg,hogy beteg,és nem kap az orrán levegőt.Én így vagyok nyugodt, és én így úgy vagyok vele,mint az egyik előző válaszoló,hogy enni nem kér
2010. szept. 13. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!