Hogyan "szoktattad le" magad a légzésfigyelőről?
Figyelt kérdés
Lányom már 16 hónapos de éjszakára még megy a légzésfigyelő.Mostanában többször beriasztott tévesen mert lemászott róla.Mindenki azt mondta most már vegyem ki alóla de én még úgy félek.2010. szept. 9. 13:16
1/18 anonim válasza:
11 hónapos, a hétvégén voltunk wellness-ezni. Oda már csak a szülői és a bébiegységet vittük magunkkal (bébiőr is egyben), mert gondoltam, hogy az ottani ágyba, amit adnak, nem fogom tudni betenni. Így is lett. Aztán hazajöttünk, és kivettük az itthoni ágyból is az érzékelő lapokat, és már csak a bébiőr részét használjuk, mivel kertes házban lakunk, így nagy szolgálatot tesz, ha kimegyünk a házból.
2/18 anonim válasza:
nappali alvásra nem kapcsoltam be, aztán éjjelre is volt, hogy kikapcsolva hagytam, aztán egyszercsak kivettem alóla - 13 hónapos volt.
3/18 anonim válasza:
Ja, és szerintem 16 hónapos babánál már fölöslegesen parázol. Nehogy már egy egészséges, 10,5 kg-os gyereknek leálljon a légzése... (legalábbis az én babim ekkora). Első voltam.
4/18 anonim válasza:
14 hónapos volt, amikor elutaztunk, és 2 hétig a figyelőnélkül aludt. Amikor hazajöttünk, eszembe se jutott bekapcsolni. Egyébként 1 éves kora után már nem kell. NYugodtabb vagyok mióta nem használjuk, mert nem hegyezem a fülem minden gépi hangra.
5/18 anonim válasza:
Nyáron többször voltunk 1-2 heteket nagyszülőknél, és az utazóágyban nem lehet berakni a bébiőrt, így nem is vittük.
Azóta már itthon sem kapcsoljuk be soha. Most lesz 1 éves a babám, de így gyakorlatilag 10 hónapos kora óta nem használjuk a légzésfigyelőt.
6/18 anonim válasza:
Szia! Mi is használjuk még, pedig 20 hónapos a babánk. 2 éves koráig szerintem még használjuk aztán meglátjuk. Így vagyok nyugodt. :-)
7/18 anonim válasza:
2 éves koráig használni fogjuk !!!!
8/18 anonim válasza:
Az én 2 éves fiam ha nagyon fáradt, van hogy hosszabb ideig nem vesz levegőt. Nemegyszer volt rá példa, hogy becsippantott a figyelő és mikor berohantam hozzá, akkor vett egy jó mély levegőt. Apukája is ilyen:s
Plusz én azért használom, mert ha véletlenül éjjel, hajnalban vagy reggel kimászik az ágyából, tuti meghallom, hogy már ébren van.
Sajnálom, én így vagyok nyugodt!
9/18 anonim válasza:
Nekem 15 hónapos a kisfiam és még használi fogjuk kb.2 éves koráig. Engem megnyugtat, enni pedig nem kér :)
10/18 anonim válasza:
14 hós, még van. Gondoltam vagy a szekrényben áll, vagy az ágya alatt marad, így inkább maradjon az ágya alatt. De nem is bánom, hogy nem vettem ki, tüszös mandulagyulladása van, az orrán alig kap levegőt, egyik éjjel csippant is egyet :( szóval még marad, nem merem kivenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!