Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor fordult át, és...

Kinek mikor fordult át, és ült fel a babája?

Figyelt kérdés
Mi most leszünk 4 hósak, de esze ágában sincs forgolódni, ülni szeretne de még nem bír :o)
2008. dec. 15. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
2008. dec. 15. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 5,5 hósan fordult meg, illetve tudatosan forgolódott már. Ülni még nem ül, azt majd olyan 7-8 hósan. Semmiről nem vagy lekésve! 7 hós kislány anyukája.
2008. dec. 15. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Az én lányom 4 hónaposan már fordult hátáról a hasára, pedig nem is "tanítottam rá", mint több anyuka a környezetemben. Visszafelé 5 hónaposan fordult. Ekkor kezdtem el ültetni (addig semmi). Most 7,5 hónapos és magától ül fel, pedig riogattak, hogy mivel sokáig nem hagytam felülni, később fog rájönni, hogy magától hogyan kell.

Remélem, erre gondoltál.

Zita

2008. dec. 15. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én láyom 4 hónaposan fordult hátáról hasára, 5 hónaposan vissza.Most 6 hónapos és stabilan ül egyedül.
2008. dec. 15. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
kisfiam 3,5hósan megfordult hasról hátra, csinálta egy darabig majd abbahagyta. 7hósan tudott ülni stabilan, ekkor jött rá ismét a fogás ízére. 7,5hósan önállóan felállt és lehuppant ülő helyzetbe. 4hótol 7 hóig nemigazán fordult meg, csak nyafi volt meg probálkozás. De mostmár nagyon tutin csinálja. ja és 1hete kezdett el mászni. Ő nagyjábol egyszerre csinálta a dolgait. Én is aggódtam h nem forog, de mostmár látom hogy minden ok vele. Nem kell aggódni, minden rendben lesz.
2008. dec. 15. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. kisfiam 8hós és 5napos.
2008. dec. 15. 14:17
 7/9 anonim válasza:
32%

Az én kislányom 15 napos, és néha átfordul az egyik oldaláról a másikra, illetve emelgeti a fejét hason fekve.

Katinka

2008. dec. 15. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak üzizem,az még nem tudatos forgolódás.Nekem 3hós 2naposan fordult hasra és 5hónaoos kora előtt pár nappal tanult meg vissza fordulni.Most 5hónapos és 4napos,4kézlábra áll és kúszni tanulgat..főleg hátra sikerül,de halad!
2008. dec. 15. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,ülni még nem tudunk,csak kitámasztva.
2008. dec. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!