Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan élitek túl, ha a...

Hogyan élitek túl, ha a párotoknak hosszabb időre el kell utaznia?

Figyelt kérdés
A férjem mától három hétig nem lesz itthon.
2010. szept. 9. 07:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Carmen. Irtam privit.

Kérdező majd írj, és megkereslek az iwiw-en.

2010. szept. 9. 08:41
 32/40 anonim ***** válasza:
Rendben megkaptam köszönöm!
2010. szept. 9. 08:45
 33/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok sorstarsak nekem ma 12-kor indul delben. :( Nagyon messze Azsiaba. Uzletember es sokat utazik. Mindig vele mentem, jo is volt: tenger, szaloda, napsutes, palmafa, koktelok... most is mehetnenk de nem merek elindulni ekkora utra a babammal. 7 honapos es a ferjem 10 napra megy. Gyozkodott egy ideig mert bababarat a szaloda de oltani kellett volna a babat minden felevel + nem nagyon eszi meg a konzerves babakajat. :( Szoval nehez lett volna megoldani. Nekem az utolso het a legrosszabb mielott elmegy. Furcsa mert amikor elmegy mar nem annyira rossz mert tudom, hogy most mar szamolhatom a napokat amig vissza nem jon. Rosszabb latni a borondot napokig ahogy pakol keszulodik. Ha mar elment akkor varjuk vissza. :)
2010. szept. 9. 09:06
 34/40 anonim ***** válasza:
az én fiam 28 hónapos, kb mióta megszületett, azóta nincs itthon az apja. jön-megy állandóan, rengeteget melózik külföldön, néha hetekre elmegy. eleinte iszonyú nehéz volt, egyedül lettem hirtelen egy újszülöttel, minden segítség nélkül... de pár hónap alatt belerázódtam, mert muszáj volt. nem olyan szörnyű, csak nálunk sajnos a kapcsolatunk rovására ment erősen. plusz a fiam is elszokott tőle.
2010. szept. 9. 09:23
 35/40 anonim ***** válasza:

Szegény egyikötöket se irigylem..

egyébként náluk a 3 hét még istenes 2005-ben még volt hogy 8 hetekre voltak távol.

Akkor még volt pénze a honvédségnek.

2010. szept. 9. 09:31
 36/40 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz lehet, hogy állandóan úton vannak, vagy éppen váratlanul kell elmenniük. Az én férjem is az építőiparban dolgozik, jövőhét szombaton mennek németországba 10-12 napra. Most lesz ilyen először. Nekem azért nehéz, mert mindig itthon van este. Eddig azért panaszkodtam, hogy minden egyes nap (a hétvégéket is beleértve) este 7 után jön haza. Nagyon rossz lesz. Nincs segítségem.
2010. szept. 9. 09:34
 37/40 anonim ***** válasza:

Egyetlen +-um hogy ennek ellenére nem rughatják ki őket mert ugye hivatás.

De ezzel vagy együtt tudunk élni vagy felejtős a kapcsolat.

2010. szept. 9. 09:38
 38/40 A kérdező kommentje:
Emlékszem a 2005-ös nyolc hétre, pont a nászutunk után indult a párom.......
2010. szept. 9. 09:55
 39/40 anonim ***** válasza:

aha

én akkor még nem ismertem de mondta hogy szlovéniában voltak. meg most a NATO/ CREVAL utálom.

2010. szept. 9. 10:11
 40/40 anonim ***** válasza:
09:06-os vagyok. Az en ferjem mar uton van. :( Jol kisirtam magam, aztan osszepakoltam es indulunk a tengerpartra (kulfoldon elunk) setalni. A kisfiam szeret ott aludni a levegon a babakocsiba en meg banatomba eszem egy nagy fagyit vagy kettot. Kitartas lanyok, en mar szamolom a napokat, jovo heten vasarnap erkezik haza. Majd meg este erre nezek.
2010. szept. 9. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!