Pelenkázás?Milyen időközönként?Hogyan?
Igény szerint.
3 óránként illik a pisist akkor is, ha nincs tele, de lehet előbb is, ha nagyon sokat pisilt. Jellemzően az 1-es pelenkákon van pisit jelző indikátorcsík, ami segít az első időkben.
Popsikrém nem javasolt rutinszerűen, főleg a hámosító típusok nem, mert kislánynál összenövést okozhat az ajkaknál.
Kitapasztalod. Ha allergénmentes törlőt és nem agyonillatosított pelenkát használsz, lehet nem is lesz krémre szükség.
Nyugalom, a kórházban a csecsemősök is megmutatják majd a helyes pelenkázást és válaszolnak a kérdéseidre, segítenek a szoptatásban is, megmutatják a helyes fogást, köldökápolást, stb
És remélhetőleg a védőnőd is összeszedi magát, mert ezeket neki is meg kellene mutatni, beszélnie róla…
Nekem fiam van, az első pelenkaméteteken volt vizeletjelző indikátorcsík, ha elszíneződött cseréltem, kaki esetén vékonyan, picit kentem a popót, pampers 0-as popsitörlővel kezdtem, majd ahogy nagyobb lett jött a sensitiv ès a többi aminakciós volt
2-3 hónapig csak libero touch, pampers care használtam pelusból.
Később dm, lidl, mindegy volt, nem bántotta a bőrét, időben cseréltem
is mondjuk :)
"mert az én lányom pl. kapott egy húgyúti fertőzést és lehet ez is közrejátszott, hogy nem cseréltem le mindig"
Hutit leggyakrabban a felszálló e.coli okoz, az meg a székletben van. Nem a pisiben. (Kivéve pl: vur esetén)
Viszont a popsikenőcs jó táptalaj a baciknak, azért se ajánlott. Estére különösen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!