A babák milyen időközönként pisilnek és mennyit? Észre lehet venni hogy épp pisilt?
Figyelt kérdés
Ti hogyan veszitek észre? Mikor szokott pisilni főként? Hány hónapos?2020. máj. 18. 12:51
1/6 anonim válasza:
Étkezés után 10-20 perccel...
Nem veszem észre, viszont kellett fertőzés miatt vizeletet gyűjteni
/ vicces egy dolog/
2/6 anonim válasza:
Nekünk is kellett már sajnos pisit gyűjteni, mert sokáig sárga volt, én azért annyira nem örültem neki. 😂
Onnét lehet egyébként észrevenni, hogy látszik, hogy fel van puffadva a pelus elől. Illetve, ha sikerült időben észrevenni, akkor érezni is, hogy melegebb a pelus. Meg van olyan pelenka, amin a csík van, ami elszíneződik, ha pisilt a baba. De azt hiszem ez csak újszülött pelenkán van, bár lehet, hogy csak márkafüggő. :)
4/6 anonim válasza:
Van egy sarga csík a peluson. Ha kék szìnü lesz, akkor cserélek. Előnye, hogy csak bekukkantok a ruhát félre húzva. Így nem kell levetkőztetni. Változó. Van mikor alvás, szopizas, kakis pelus cserélés közben. A legjobb mikor a kezemre😂
5/6 khniki válasza:
Attól függ. A fiúk úgy 4 hós korukig minden pelenka kibontásnál azonnal pisilnek. :D
6/6 anonim válasza:
Amúgy tényleg, igaza van az 5-ösnek. 😂 Nekem 17 hónapos a fiam, és ha vacakolunk pelenkázás kõzben (igazából a férjem szokott többnyire) még mindig előfordul, hogy pont akkor pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!