Kedves Anyukák, akiknek 3 hós babája végigaludta az éjszakát, mennyi időközönként és mennyiket evett napközben a baba?
A napokban 3 hónapot betöltő kisfiam elkezdte végigaludni az éjjeleket. Pontosabban 21-tol kb 5 fél6-ig. Eddig éjjel 1x kelt, napközben pedig 3,5 óránkent evett (csak tápszeres kb. 2 hete) 150ml vízben 5 kanál
tápszert. Most viszont bár tök jó, hogy átalussza az éjszakát mégis borult a rend és mintha össze-visszaság lenne. Valamikor 4 óra után is “nyammogva” eszik 60-70-et, valamikor meg (tőle szokatlanul) 3 óránkent már sírni kezd és olyankor még a 167ml is kevésnek tűnik, mert sirdogál utána.🙄
Tudom, hogy majd idővel beáll és magának beallítja, de kiváncsi vagyok, hogy másnak, akinek éjjel
jól alszik a babája, annak hogy alakulnak a napközben etetések 3 hónaposan. Mennyi időközönként és mennyit evett, főként tápszeres babók érdekelnénen. Köszi előre is, és bocsi hogy túl hosszan taglaltam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!