Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy eves koruli gyermeketeknek...

Egy eves koruli gyermeketeknek milyen tapszert vagy babatejet adtok? -este

Figyelt kérdés
En most kiprobaltam a Mildibe juniort de ugy vettem eszre hogy nem olyan laktato.(nagyon koran ebred,ot korul- hogy ehes)13 honapos kislany
2010. szept. 8. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
mildibé vagy milupa 1+
2010. szept. 8. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Házitejet.
2010. szept. 8. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Beba3 pro
2010. szept. 8. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:

milupa milumil ha2. Ezt kapja fél éves kora óta. 1 éves kortól lehet váltani a sima 2-re vagy 3-ra, de a sima 2-től még hasmenése volt, a 3-ban meg sokkal több a szénhidrát mint a 2-be, ezért mi maradtunk a hipoallergén változatnál eddig.

Most 14 hónapos.

2010. szept. 28. 10:12
 5/9 poci-maci ***** válasza:

milupa milumil ha2

sajna ezt kell innia mert tejallergia veszélye áll fent

2010. szept. 28. 10:46
 6/9 poci-maci ***** válasza:
Lemaradt hogy x dl vízhez amennyi a dobozra van írva hogy x kanál kell hozzá én mindig +2 kanállal rakok bele és így jobban laktatja
2010. szept. 28. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
beba junior italt vettem, de ezt nem issza meg magában,így keverem beba banános tápszerrel.ha elfogy milupa banános tejitalt fogok venni.
2010. szept. 28. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
semmit, vacsizik amit mi... 13 hóig szopott, gyerektejet, tápszert nem issza meg.
2010. szept. 28. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy éves a kisfiam, és Humana jó éjt tápszert kap este. Reggelre fogok adni neki hamarosan a tápszer helyett valamilyen junior italt. Barátnőm is mondta, hogy az nem olyan laktató, mint a tápszer, ugyanezt tapasztalta a fiánál ő is.
2010. szept. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!