Egy eves koruli gyermeketeknek milyen tapszert vagy babatejet adtok? -este
Figyelt kérdés
En most kiprobaltam a Mildibe juniort de ugy vettem eszre hogy nem olyan laktato.(nagyon koran ebred,ot korul- hogy ehes)13 honapos kislany2010. szept. 8. 21:05
4/9 anonim válasza:
milupa milumil ha2. Ezt kapja fél éves kora óta. 1 éves kortól lehet váltani a sima 2-re vagy 3-ra, de a sima 2-től még hasmenése volt, a 3-ban meg sokkal több a szénhidrát mint a 2-be, ezért mi maradtunk a hipoallergén változatnál eddig.
Most 14 hónapos.
5/9 poci-maci válasza:
milupa milumil ha2
sajna ezt kell innia mert tejallergia veszélye áll fent
6/9 poci-maci válasza:
Lemaradt hogy x dl vízhez amennyi a dobozra van írva hogy x kanál kell hozzá én mindig +2 kanállal rakok bele és így jobban laktatja
7/9 anonim válasza:
beba junior italt vettem, de ezt nem issza meg magában,így keverem beba banános tápszerrel.ha elfogy milupa banános tejitalt fogok venni.
8/9 anonim válasza:
semmit, vacsizik amit mi... 13 hóig szopott, gyerektejet, tápszert nem issza meg.
9/9 anonim válasza:
Egy éves a kisfiam, és Humana jó éjt tápszert kap este. Reggelre fogok adni neki hamarosan a tápszer helyett valamilyen junior italt. Barátnőm is mondta, hogy az nem olyan laktató, mint a tápszer, ugyanezt tapasztalta a fiánál ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!