Szabolcs nèvröl mi a vèlemènyetek, adnàtok? A fèrjem majdhogynem ragaszkodik ehhez a nèvhez,őt így hívjàk.Nem hagyomànyból csak nincs nagyon más nèv ami tetszik mindkettőnknek.Ez illik is a vezetèknèvhez.Jól cseng.Csak furcsa hogy egy nevük legyen..
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 11:45
21/29 A kérdező kommentje:
Igen ,nekem is csak Szabi-kènt tetszik. Útàlom ha Szabcsizza valaki vagy Bolcsizza 😬
2022. jan. 13. 15:15
22/29 anonim válasza:
Szép név, de ez a hagyomány...főleg az apák f*szsága, nettó egoizmus, fantáziátlan. Nehogy beadd a derekad Kérdező!!!!!!! Nèzegess még, annyi szép fiúnév van!!!
23/29 anonim válasza:
Nekem is Szabolcsnak hívják a 8 éves fiam, szerintem szép név 😉
24/29 anonim válasza:
Nekem is a szemölcs jut róla eszembe.
25/29 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon király 😆
2022. jan. 13. 19:56
26/29 anonim válasza:
Mondjuk, ha ebben allapodtatok meg, hogy a masodik gyereket a ferjed nevezi el, nem szep dolog a reszedrol ezen hisztizni. Plane ha mar akkor is tudtad, hogy mit szeretne adni... Forditott esetben gondolom te sem repdesnel.
Szerintem teljesen rendben van a Szabolcs nev es bar magamtol nem adnam a ferjem nevet de ha ezt szeretne, plane ha mar o kompromisszumot kotott az elsovel, akkor nem rugoznek rajta.
27/29 A kérdező kommentje:
Nem állapodtunk meg semmiben ,ezt most hallottam tőle először.Meg is lepett.Tegnap mondtam neki keressünk más nevet, aztán mondta hogy jó.Elmondtam neki hogy nekem ő a Szabolcs ès nagyon fura lenne ugyanúgy szólítani a picit mint őt ,nekem ő a Szabolcs 😌
2022. jan. 14. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!