Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabolcs nèvröl mi a vèlemènye...

Szabolcs nèvröl mi a vèlemènyetek, adnàtok? A fèrjem majdhogynem ragaszkodik ehhez a nèvhez,őt így hívjàk.Nem hagyomànyból csak nincs nagyon más nèv ami tetszik mindkettőnknek.Ez illik is a vezetèknèvhez.Jól cseng.Csak furcsa hogy egy nevük legyen..

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 11:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem tetszik a név, de nem is gyalázatos.

Viszont

semmi képp nem kapná a fiam az apja nevét.

A férjem is szerette volna h megkapja az ő nevét, de nekem sem a neve nem tetszik, se a gondolat h ugyan az legyen a nevük.

Találtunk mindkettőnknek tetsző nevet

2022. jan. 13. 13:09
 12/29 A kérdező kommentje:
Utolsó , mi lett a neve 🙂?
2022. jan. 13. 13:20
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy tök átlagos név, semmi érdekes. Jobb, mint a Nolen és társai. Ha nem zavar, hogy így hívják az apját is, akkor adjátok.
2022. jan. 13. 13:23
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vèlemènyeket , hát nem vèletlen volt ez a megèrzèsem ami miatt kèrdeztem, úgy nèz ki lesz harc a fèrjemmel hogy egy általam választott nevet adjunk .. Abban benne lenne hogy Szabolcs ès egy másik nèv mellè, de nem akarok a gyerekkel kiszúrni hogy ilyen hosszú neve legyen.
2022. jan. 13. 13:23
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Azért elég gusztustalanok itt jópáran. Ritka ronda név, meg szemölcs… szóljatok ha elballagtatok az általánosból, kb oda valók vagytok. Kérdező viszont én sem értem a kérdést. Millió név van, ha te nem akarod akkor állj a sarkadra, elvégre annak is legyen beleszólása aki megszüli azt a gyereket. Ha meg tetszik ki nem tojja le ki mit gondol?
2022. jan. 13. 13:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Gergely nevet kapta. Az apja László
2022. jan. 13. 13:26
 17/29 A kérdező kommentje:

15-ös:Elvből nem adtam az első fiúnknak sem ezt a nevet ,ezèrt mondta hogy az elsőnek èn adtam a másodiknak ő fogja ..

Azt sem akarom hogy nehezteljen rám emiatt ,majd próbálom puhítani 😁 Nekem amúgy a szemölcs soha nem jutott eszembe erről a nèvről idáig ,hogy most írták páran...

16-os : Szèp nèv a Gergely 🙂👍

2022. jan. 13. 13:35
 18/29 anonim ***** válasza:
34%

Az én fiam az apja után kapta a nevét : Attila. Nem tudom, miért vannak egyesek annyira ellene, hogy az apja után kapja a gyerek a nevét. Ha eleve úgy indulsz neki a gyerekvállalásnak, hogy jujj mi lesz, ha majd elválunk és rá fog emlékeztetni a gyerek neve, akkor inkább bele se kell kezdeni szerintem.

A Szabolcs meg egy normális név, nem értem mi benne a gáz.

2022. jan. 13. 14:43
 19/29 A kérdező kommentje:
Nincs bennem ilyesmi hogy válnánk , nem fogunk 😃inkàbb tudom zavaró hogy a sógornőmet ugyanúgy hívják mint engem ès mindketten odafigyelünk ha szólnak ,sose tudjuk melyikünknek szóltak 🤔😕
2022. jan. 13. 14:46
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Az én kisfiam is Szabolcs (bár az apukája nem), így nyilván nekem is tetszik. Annyit még hozzátennék, hogy az esetek 1%-ában van kb Szabolcsnak hívva, a maradék 99%-ban Szabi, és nekem személy szerint ez a becézett forma volt, ami anno nagyon-nagyon megtetszett.
2022. jan. 13. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!