Szabolcs nèvröl mi a vèlemènyetek, adnàtok? A fèrjem majdhogynem ragaszkodik ehhez a nèvhez,őt így hívjàk.Nem hagyomànyból csak nincs nagyon más nèv ami tetszik mindkettőnknek.Ez illik is a vezetèknèvhez.Jól cseng.Csak furcsa hogy egy nevük legyen..
Nekem nem tetszik a név, de nem is gyalázatos.
Viszont
semmi képp nem kapná a fiam az apja nevét.
A férjem is szerette volna h megkapja az ő nevét, de nekem sem a neve nem tetszik, se a gondolat h ugyan az legyen a nevük.
Találtunk mindkettőnknek tetsző nevet
15-ös:Elvből nem adtam az első fiúnknak sem ezt a nevet ,ezèrt mondta hogy az elsőnek èn adtam a másodiknak ő fogja ..
Azt sem akarom hogy nehezteljen rám emiatt ,majd próbálom puhítani 😁 Nekem amúgy a szemölcs soha nem jutott eszembe erről a nèvről idáig ,hogy most írták páran...
16-os : Szèp nèv a Gergely 🙂👍
Az én fiam az apja után kapta a nevét : Attila. Nem tudom, miért vannak egyesek annyira ellene, hogy az apja után kapja a gyerek a nevét. Ha eleve úgy indulsz neki a gyerekvállalásnak, hogy jujj mi lesz, ha majd elválunk és rá fog emlékeztetni a gyerek neve, akkor inkább bele se kell kezdeni szerintem.
A Szabolcs meg egy normális név, nem értem mi benne a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!