Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kisbabátokat milyen...

6 hetes kisbabátokat milyen hordozóban hordozzátok otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 hetes kislányomnak szeretnék venni valamilyen hordozót itthonra. Olyat amiben akár 2-3 órát is lehet és nem okoz neki problémát, illetve a legjobb az lenne, ha kellően szellőzne, mert sajnos nagyon izzadós, emiatt a hordozókendő nem nagyon vált be. Az sem utolsó szempont, ha sétálni el tudom vinni őt benne es nem kell a babakocsival "bajlódni".

Köszi előre is!

2022. jan. 10. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Jajaja. Milyen intelligens hölgyike lehetsz :)
2022. jan. 12. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Jól van ősanya, majd rájössz milyen esetlen lesz a gyereked.
2022. jan. 12. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszed fel tudsz bosszantani ezzel, de én csak jót kacagok. Gondolom egy kissé túlsúlyos magányos 30as lehetsz, aki irigy mindenkire akinek gyereke van és így vezeti le a frusztrációt. Még ne add fel! :)
2022. jan. 12. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszel amit akarsz. Van gyerekem, de nem attól vagyok jó anyja, hogy egy 6 hetes csecsemőt magamra kötöttem, ami egyáltalán nem jó a gerincének, amikor meg rúgkapál, akkor meg a mozgásra van szüksége ahhoz, hogy később fel tudjon majd ülni, állni, mászni, és a többi. Ezt sem tudja akkor csinálni, ha az anyjara van kötve. Ha tetszik, ha nem ez van. A védőnőm sem javasolta, sőt kifejezetten károsnak ítélte meg a gyerek mozgásfejlődése szempontjából. Ez van. Régebben ez nem volt divat, de nem is voltak ilyen szörnyen rossz mozgásúak a gyerekek.
2022. jan. 12. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Egy 6 hetesnek arra van szüksége, hogy sokat tologasd a levegőn, meg az agyaban legyen, baromira nem arra, hogy cipelészd egész nap. Aztán persze a férjednek előadod, hogy neked mennyire nincs időd semmit se csinálni a gyerektől. Remek. Nem igénye a gyereknek hogy a valagadba dugd. Tudod, nem véletlen jött onnan ki. Innentől szépen lépésenként halad a majdani önálló élet felé.

Tudom, a védőnő se ért semmihez, de te aztán baromira tudod, mert aztán te ősanya, aki rohadtul tudja mi kell a gyereknek. Kaja, alvás, levegő, tiszta pelenka, ének, mondóka. Ezek, de nem az hogy magadra kösd, és egész nap rajtad csüngjön 🤦‍♀️ Idiótaság amit ma kitálal ez a sok marha. Majd a gyerek irányít, meg tudja mire van szüksége. Aha. Hat nem a farok csóvàlja a kutyát. A felnőtt meg azért felnőtt l, mert ő tudja hogy mi a jó gyerekének. Tudom, a délutáni alvás se kell. Érdekes ahol meg van otthon napirend, ott alszik a gyerek délután. Ahol meg az van amit a gyerek épp kitálal, ott meg káosz, és állandó cirkusz.

2022. jan. 12. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Mèg egy napos sem volt a gyerekem, mikor magamra kötöttem. Kifejezetten hamar kezdett màszni ès jàrni is. A hordozàs kifejezetten jò a mozgàsfejlődèsnek, mert az emberi mozgas ritmusàt èli àt a gyerek. Az, hogy mikor kezdi a mozgasokat, nem befolyasolható, az idegrendszer èrettsègètől függ.
2022. jan. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!