6 hetes kisbabátokat milyen hordozóban hordozzátok otthon?
Sziasztok!
6 hetes kislányomnak szeretnék venni valamilyen hordozót itthonra. Olyat amiben akár 2-3 órát is lehet és nem okoz neki problémát, illetve a legjobb az lenne, ha kellően szellőzne, mert sajnos nagyon izzadós, emiatt a hordozókendő nem nagyon vált be. Az sem utolsó szempont, ha sétálni el tudom vinni őt benne es nem kell a babakocsival "bajlódni".
Köszi előre is!
Egy 6 hetesnek arra van szüksége, hogy sokat tologasd a levegőn, meg az agyaban legyen, baromira nem arra, hogy cipelészd egész nap. Aztán persze a férjednek előadod, hogy neked mennyire nincs időd semmit se csinálni a gyerektől. Remek. Nem igénye a gyereknek hogy a valagadba dugd. Tudod, nem véletlen jött onnan ki. Innentől szépen lépésenként halad a majdani önálló élet felé.
Tudom, a védőnő se ért semmihez, de te aztán baromira tudod, mert aztán te ősanya, aki rohadtul tudja mi kell a gyereknek. Kaja, alvás, levegő, tiszta pelenka, ének, mondóka. Ezek, de nem az hogy magadra kösd, és egész nap rajtad csüngjön 🤦♀️ Idiótaság amit ma kitálal ez a sok marha. Majd a gyerek irányít, meg tudja mire van szüksége. Aha. Hat nem a farok csóvàlja a kutyát. A felnőtt meg azért felnőtt l, mert ő tudja hogy mi a jó gyerekének. Tudom, a délutáni alvás se kell. Érdekes ahol meg van otthon napirend, ott alszik a gyerek délután. Ahol meg az van amit a gyerek épp kitálal, ott meg káosz, és állandó cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!