Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki jár dévényeshez és otthon...

Aki jár dévényeshez és otthon is kell csinálni a tornát, nektek is sír közben a baba?

Figyelt kérdés
Még csak ma voltunk először. Ott is sírt, de nem végig. Félek hogy fáj neki. Nem eröltetem, úgy csinálom ahogy mutatták. Csak amíg engedi az izom és ott picit megtartom. Meg csak fejforgatás jobbra balra igazából.
2022. jan. 4. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát,van különbség a fájdalomból fakadó sírás és a 'nem akarom ezt csinálni' sírás közt.

Ha fáj neki azt (szerintem) észre vennéd.De mutasd meg dokinak,biztos ami biztos.

De persze,van olyan amelyik baba nem tolerálja ha piszkálják ilyesmikkel.Ha már figyel arcra,hangokra rendesen akkor el lehet vonni a figyelmét egy kis mondókával,dallal,arckifejezésekkel..

2022. jan. 4. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta, hogy hiszti.

Amikor ő is kezelte mutatta nekem, hogy milyen érzés.

Nem az van amit ő akar.

Amikor mi voltunk a 7 hónapos kisfiammal egyből észrevette a dévényes, hogy ő a főnök.

Ezen kellett változtatnunk.

Itthon is hisztizett pedig nem volt fájdalmas a torna.

Egyszerűen csak nem volt hozzá kedve.

2022. jan. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!