Annyiszor olvasom, hogy itt az anyukák minden nap kiviszik a gyereküket sétálni ha esik ha fúj. Vannak itt olyan anyukák is rajtam kívül, akik csak ritkán mennek ki?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 09:33
21/22 A kérdező kommentje:
Mi is családi házban élünk, van nagy udvarunk, de nincs lebetonozva. Csak kavics vagy sár. Vagy kutya💩. A kislányom meg még csak 1 éves múlt, nemrég tanult meg stabilan járni, de a kavicson nem mer annyira elindulni, kutya feldönti stb. Szóval megy 10 métert a kavicson (kézenfogva) majd fel kell vennem. Nekem ez így nagyon nem buli főleg hogy ismét terhes vagyok. Ami meg az alvásokat illeti, soha nem altattam séta közben, mivel elég rossz alvó, így én is szeretek aludni vagy legalábbis pihenni amikor ő alszik. Nálunk röviden ennyi az oka, hogy ritkán megyünk ki. Remélem mire bejön a jó idő, jobban ellesz kint és akkor többet kinn tudunk lenni.
2022. jan. 10. 14:38
22/22 anonim válasza:
#15: a fél órás tortúra a százréteg ruha felszenvedésével pont az egyike azoknak a dolognak, amiért utálok télen kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!