Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyiszor olvasom, hogy itt...

Annyiszor olvasom, hogy itt az anyukák minden nap kiviszik a gyereküket sétálni ha esik ha fúj. Vannak itt olyan anyukák is rajtam kívül, akik csak ritkán mennek ki?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 09:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2022. jan. 10. 09:37
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Bizony. Ha én nem érzem jól kint, akkor biza' nem megyünk. Ha nekem is kellemes, akkor megyünk. Tök jól elvagyunk a lakásban is, de nem fogok azért dideregni meg ázni meg utálni az életem, mert a szent kintlét mennyire fontos a gyereknek. Van ablak, kap friss levegőt így is, nem a pincében élünk, szóval ennyit erről :D Nekem nincs bűntudatom emiatt.

Ha lenne kutyánk, akivel napi 2x muszáj menni sétálni, akkor más lenne a helyzet, de nem véletlenül nincs kutyus.

2022. jan. 10. 09:39
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Majdnem mindennap. De viharban, szélviharban, szakadó esőben biztosan nem fogok kimenni, ha nem muszáj valamiért. Levegőzést máshogy is meg lehet oldani.
2022. jan. 10. 09:41
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Persze, én sem megyek, ha nincs kedvem. Igazából a babának tök mindegy, hogy hol van, de sok anyuka csinál magának belőle lelkiismereti kérdést.
2022. jan. 10. 09:45
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok elvakult Rőzse követő és nem hiszek abban sem, hogy a séta és a friss levegő olyan hatalmas mindenre jó csodaszer és majd ettől lesz nekem “jó babám” aki alszik és boldog, de persze mindenki abba kapaszkodik amibe akar. Akkor viszem ki a gyereket ha kedvem van, oviba ígyis úgyis el kell ballagnom a nagyért naponta kétszer, ez mondjuk 5 perc csak, kutya is van akit egyszer viszek le én, a többi sétát a férjem oldja meg. Ha van kedvem akkor a baba jön velem mindenhova, ha nincs akkor addig marad otthon az apjával mert otthonról dolgozik. Szellőztetni szoktunk rendesen és nyáron többet is vagyunk kint, de nem vagyok egy megszállott sétálgató.
2022. jan. 10. 09:51
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Jelen. Birkamódon sétáltunk tavaly télen, hát minden volt csak kellemes nem. A gyerek meg pont ugyanolyan jól aludt a lakásban mint a babakocsiban. A különbség annyi volt hogy ha otthon vagyunk én is jól érzem magam.
2022. jan. 10. 09:54
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Én se viszem ki ki minden nap. Minden egyes öltözésnél (fel is, le is) kb fulladásig ordít így gyomorgörcsöm van, ha menni kell valahova és öltöztetni kell. Nyílván ha muszáj megyünk, de kibír 1-2 napot a lakásban, nem lesz baja. Remélem a nyári időszakban amikor nem kell nagy bunda meg hasonlók akkor többet tudunk kint lenni.
2022. jan. 10. 10:01
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Én azért viszem ki minden nap, mert momentán még csak ez az egy "felnőtt programom" van 😂 Ilyenkor tudunk beszélgetni barátokkal, inni egy forró teát, stb, anélkül, hogy el kéne vonulnom x időn belül elővenni a mellemet. A baba jól alszik közben, úgyhogy win-win. Esőben, szélviharban azért nem vinném ki. Kétlem, hogy az annyira jó neki is.
2022. jan. 10. 11:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem megyünk mindennap ki.. ha nagyon hideg van stb, akkor alapból nem!

Illetve ha sok bent a dolgom, főzök, mosok stb, akkor sem.

És igen, néha nincs kedvem! Olyankor sem megyünk ki :)

Szerencsére egészséges a másfél éves fiam, teljesen jól elvan így is, hiába nem megyünk ki mindennap 6x :D

2022. jan. 10. 11:39
 10/22 anonim ***** válasza:
70%
Kertes házban lakunk, de az udvarra is nagyon ritkán megyünk ki
2022. jan. 10. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!