Annyiszor olvasom, hogy itt az anyukák minden nap kiviszik
a gyereküket sétálni ha esik ha fúj. Vannak itt olyan
anyukák is rajtam kívül, akik csak ritkán mennek ki?
Igen, van itt egy frisslevegőnáci szekció, akik szerint hóviharban is ki kell ráncigálni a gyereket, mert különben életben se marad. Ne foglalkozz velük, akkor menjetek ki, amikor jól esik.
2022. jan. 10. 12:06
12/22 anonim válasza:
Vannak, fontosnak tartom a setat, a kint letet, de nem barmi aron, a gyerekem szuperul alszik 2 orakat is bent :D Nyilvan nekem is jot tesz, de elofordult, hogy kihagytunk mar egy-egy napot akkor is, ha epp nem esett, havazott stb. Mondjuk epp fogzott, alig aludtunk napokig, orultem, hogy elek, hazimunka mellett nem volt kedvem elkesziteni magunkat, ami legalabb ebed utan fel oras program, nem volt buntudatom a bentlet miatt :D
2022. jan. 10. 12:22
13/22 anonim válasza:
Nyáron szó szerint reggeltől estig kint voltunk, akkor voltak 1.5 évesek az ikrek. Teraszon dolgoztam, ők meg elvoltak. Csak ebédelni, aludni jöttünk be. De 2 napja pl nem tudtam őket felöltöztetni, állandóan mondták, hogy nem-nem. Úgyhogy nem mentünk ki. Amúgy is ritkán járunk ki ilyen időben.
2022. jan. 10. 12:43
14/22 anonim válasza:
Ha olyanunk van, nem megyünk ki. Nem időjàràs, hanem kedv kèrdèse. Ha nem akar kimenni a gyerekem, ès nincs dolgunk, mièrt előltetnèm?
Visoznt van, hogy tènyleg segìt, ha kimozdulunk.
2022. jan. 10. 12:52
15/22 anonim válasza:
Mit csinálnátok ha Angliában/Skandináviában élnétek? 😅 Egy nagyon jó mondás, amit Norvégiában élve tanultam: nincs rossz idő, csak rossz ruházat.
És itt nem arról van szó hogy Úristen minden áldott nap menni kell. De aki azt írja, hogy ők ritkán mennek ki, az számomra nem azt jelenti hogy van hogy néha nem, hanem hogy néha igen, de inkább nem. És szerintem ez se a gyereknek, se a szülőnek nem jó. Míg utóbbinak ez saját döntése, addig a gyereknek nem (feltétlen).
2022. jan. 10. 13:02
16/22 anonim válasza:
15: nem élünk ott. Engem őszintén hidegen hagy, hogy izlandiak mínusz tízig órákra kihajítják intézményileg az egész bölcsis csoportot az udvarra. Én itthon élek, nekem így komfortos. Ahogy a gyereknek is, mert nyáron imád kinn lenni, télen meg köszöni elég a boltba vagy a mamához elmenni. Ha minden nap kicipelem, akkor is az én döntésem, nem a gyereké.
2022. jan. 10. 13:06
17/22 anonim válasza:
Tavasztól őszig kimegyünk minden nap, hacsak nem esik az eső, de az ősz második felétől a tél végéig én nagyon nehezen veszem rá magam. Eleve a hideget utálom, de ez a sáros dzsuva, ami van állandóan, mert hó helyett folyton eső esik, egyszerűen undorító. Úgyhogy én bevallom, 2-3 naponta egyszer veszem rá magam, hogy kimenjünk, pedig saját udvar van. Most megy a kicsi is oviba, ott viszik őket minden nap, végre lekerül ez a vállamról.
2022. jan. 10. 13:19
18/22 anonim válasza:
Na ezekbol a nincs kedvem kimenni szülők gyerekeibol lesz az egész nap kockulok, dehogy megyek ki gyerek.
Nehogy példát mutassatok.. Hogy feltalálja magát, feltudjon oltozni idojarasnak megfelelően stb.. Ne.. Csak 20-25 fok közötti napsutesben legyetek ki. Aztán lesz egy mimoza majmotok, aki ha esik az eső iskolába se akar menni. Arrol ne is beszéljünk, hogy kinti munkát van amit el kell végezni "rossz" időben is..
Focizni, jatszani külön élmény esoben, hidegben is. Igy csak megkimelt, nyapicokat neveltekde ti tudjatok.
2022. jan. 10. 14:19
19/22 anonim válasza:
Üdv Nyápiclandból, te csak sétálj céltalanul bátran a benzingőzben vagy a téli égetett műanyag szagban, mi jól elvagyunk a meleg lakásban:-)
2022. jan. 10. 14:24
20/22 anonim válasza:
18: ugyan kérlek, áruld már el, mitől rosszabb az az ember, aki nem erőszakolja meg magát és megy ki dafke csakazértis szar időben? Tényleg rettentően érdekel. Mert ő majd pár nappal később metszi meg a kertben a fát, amikor már nem esik? :D miért olyan hatalmas baj, ha az ember nem sanyargatja magát direkt, ha nem muszáj? És neked miért fontos ez? Hogy megmutasd, te milyen kemény vagy? Anyám ugyanilyen volt gyerekkoromban, mint te, kötelezően hajtott kifelé állandóan, mert mi az már, hogy nem akarunk. Lehet ezért utálok annyira kint lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!