1 hetes babám nem alszik vissza etetés után (büfi, tisztábatevés után), sírdogál, néha konkrétan bőg, mit csinálok rosszul?
bizosan mindent jól csinálsz! dajkáld sokat, ölelgesd, hogy érezze a közelében vagy. ismerkedjetek. biztosan nagyon fáradt vagy, de próbálj meg nem türelmetlen lenni. Én mindig arra gondoltam, hogy neki csak én vagyok.
pár nap vagy 1-2 hét és minden helyreáll, kiszámíthatóbb lesz az alvása, így te is tudsz majd pihenni.
Szia!
Egész biztos, hogy semmit nem csinálsz rosszul. Ha egy kicsi baba sír, az nem azt jelenti, hogy az anya bármit is rosszul csinál. A baba még nagyon kicsi, meg kell szoknia, hogy megszületett, az új környezetet stb., neki se könnyű. Szeretgesd nyugtatgasd, sajnos az első 2-3 hónap nehéz a babának és a mamának is...De hamar elmúlik ez a rossz időszak is! Kitartást és sok örömet a babában!
Szió!
Tisztábatenni nem evés előtt szoktad? Mert attól általában csak mégjobban felébrednek.
{Nekünk a kórházban azt mondták,azzal lehet pl felébrszteni,ha kaja idő van.(Persze én igény szerint szoptattam,nem ébresztettem..:-P)}
Ne haragudj,h nem tudok más tanácsot adni,de ez szerintem picit segíthet,persze csak ha nem így csinálod amúgy is.
Sok szerencsét és türelmet kívánok!:-)
13 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!