3 és fél hós babát lehet már ültetni pár percre?
Figyelt kérdés
Hóna alatt fogva mondjuk az ölünkbe, terdunkön?2022. jan. 9. 19:49
11/15 anonim válasza:
Csak az a kikötés hogy derékszögben nem szabad ültetni. Kicsit hátra dőlve, megtámasztott háttal ülhet ölben. Olyan szögben ülhet mint a baba pihenőszékben.
12/15 anonim válasza:
Az már fekvés utolsó.😅Legalábbis én a pihenőszékben is fektettem.
13/15 anonim válasza:
Pedig nem kell 3 honaposan fektetni max újszülött ként. Igen széken ültetni nem szabad, de a saját ölben igen, főleg ha ezt nem egyfolytában csinálja.
Túl aggodalmasok a mai szülők. Mondom ezt fiatal anyaként. Lassan ott tartunk, hogy terhesen csak mama vizet isznak, a gyerek csak bio kaját kap, de a nagy Túl aggódás közben már 2 évesen a tablet "dajkára" hagyják a gyereket.
Nem baj ha ölben tartja a lényeg hogy tamassza meg a hátát.
14/15 A kérdező kommentje:
Okes köszönöm akik még nem petyepesedett szemellenzővel járó anyukák válaszát 😆
Kivagyok én is utolsó válaszoló ezektől a "nagykönyve" anyáktól.
2022. jan. 10. 07:32
15/15 anonim válasza:
Csecsemős nővér mutatta hogy hogyan kell ülésben büfiztetni a babát, úgyhogy igen lehet, de az nem rendes ülés, a háta végig támasztva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!