Milyen autósülést/babahordozót ajánlotok?
Első babánkat várjuk és mostanában kezdtük el nézegetni a hordozókat, babakocsikat, mert lassan választanunk kell, viszont nagyon tanácstalanok vagyunk.
Nézem, hogy nagyon széles az árkategória is nyilván, a 20e ft-ostól a 130ezres hordozóig. Gondolom az olcsóbb kategória is jó, mert miért adnának el olyat, ami nem biztonságos? Vagy naiv lennék?
Persze így sem a legolcsóbbat alarjuk megvenni, hanem valami középkategóriásat. Márka is rengeteg van és nem tudom, hogy mik a jó márkák. A brendon oldalát nézegetjük és azt sem értem, hogy mi az az isize meg normál hordozó, mert ezek szerint kétféle. Sőt azt sem tudtam, hogy ezekhez kell ilyen rögzítő valami is az autóba. Oké nem ma volt, de amikor a legkisebb tesóm született, nekem úgy rémlik, hogy a hordozó simán csak be volt rakva a kocsiba és a biztonságiövvel kellett valahogy rögzíteni😅
Amint látszik semmit nem tudok ezzel kapcsolatban, szóval ha valaki tudna segíteni azért hálás lenné nagyon😊
Egy szempontunk van, hogy a hordozót majd babakocsihoz is szeretnénk használni, de lehet, hogy már ez is úgy működik, hogy mindet lehet babakocsira rögzíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!