Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést/babahordozót...

Milyen autósülést/babahordozót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk és mostanában kezdtük el nézegetni a hordozókat, babakocsikat, mert lassan választanunk kell, viszont nagyon tanácstalanok vagyunk.

Nézem, hogy nagyon széles az árkategória is nyilván, a 20e ft-ostól a 130ezres hordozóig. Gondolom az olcsóbb kategória is jó, mert miért adnának el olyat, ami nem biztonságos? Vagy naiv lennék?

Persze így sem a legolcsóbbat alarjuk megvenni, hanem valami középkategóriásat. Márka is rengeteg van és nem tudom, hogy mik a jó márkák. A brendon oldalát nézegetjük és azt sem értem, hogy mi az az isize meg normál hordozó, mert ezek szerint kétféle. Sőt azt sem tudtam, hogy ezekhez kell ilyen rögzítő valami is az autóba. Oké nem ma volt, de amikor a legkisebb tesóm született, nekem úgy rémlik, hogy a hordozó simán csak be volt rakva a kocsiba és a biztonságiövvel kellett valahogy rögzíteni😅

Amint látszik semmit nem tudok ezzel kapcsolatban, szóval ha valaki tudna segíteni azért hálás lenné nagyon😊

Egy szempontunk van, hogy a hordozót majd babakocsihoz is szeretnénk használni, de lehet, hogy már ez is úgy működik, hogy mindet lehet babakocsira rögzíteni.

2022. jan. 8. 14:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Én multifunkciós sport babakocsit veszek, amire tehető mózes és hordozó. A 3in1 kocsikat nagynak találtam, hordozójuk nem is megfelelő
2022. jan. 8. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

"Cybex babakocsikat nem ajánlom...'"

Miért? :)

Én csak azt ajánlom. 3 Cybexünk is volt az êvek során és nem azért, mert tönkrement, hanem mert nagy korkülönbséggel jöttek és eladtuk közben.

Az ABC designnal pont rossz tapasztalatom volt. Nehéz, nehezen irányítható, többször volt kerékbaja. Mamba.

2022. jan. 8. 15:28
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Mert kicsi , keskeny és kényelmetlen a sportreszük. És iszonyat sprőd a huzata.

Másrészt 1 balios és 1 priam ment vissza a brendonba sportresz bowden szakadás miatt

A mambát nem is soroltam a jobbak közé

2022. jan. 8. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Cybex, Cybex és Cybex, mindenből Cybex ha engem kérdezel. Nekünk első gyerekkel mindenünk az volt és minden illik, minden tökéletes, minőségi, biztonságos, nem vennék más márkát annyira bevált.
2022. jan. 8. 16:21
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Mihez képest keskeny? Túlsúlyos gyerekhez?

A Callistoba még a 6 éves átlagos gyerek is kényelmesen belefért hosszra és szélességre is (poénból ült bele), még a kupola teteje is magasan a feje fölött volt, nem úgy mint más kocsiban, amit 1 évesen kinőtt.

2022. jan. 8. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
13: a sportrészében kényelmesen elvan a mai napig a 110 centi magas, 3,5 éves gyerekem. A huzata egyáltalán nem sprőd, ellenben minden IS letörölhető róla egy egyszerű popsitörlővel, nem izzad bele a gyerek, UV szűrős vagyis nem szívja ki / melegíti fel a nap és 2 perc alatt lehet leszedni és kimosni majd visszatenni a babakocsira. Bowden meg semmilyen szakadása nem volt mióta megvan, pedig második gyerekünk használja de azt tudom, hogy egy anti Cybexes rendszeresen ezt írkálja ide, ezek szerint te vagy, többször gondolkodtam már el azon, hogy ez kamu vajon, mert soha senkitől a való életben ilyet még nem hallottam. Nem tudom mennyire kell állat módjára nyitni, csukni, ráncigálni egy babakocsit hogy ilyen történhessen.
2022. jan. 8. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Cobra után volt egy fapados Cybexünk, de már azt is imádtuk. Óriási felüdülés volt a lomha 3in1 után. Volt vagy 20e körül, a legolcsóbb modellek egyike volt, de köröket vert a Cobrára. Óriasi kupola, baromi könnyű, könnyen tolható, nagyon szerettük. Rég nem kapni, azóta biztos csak még jobbak lettek. Barátnőmék Cybex Melio Carbont vettek. Más árkategória, de úgy is néz ki.
2022. jan. 8. 16:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy kölcsön Cybex-et használtunk egy darabig, de nekünk nem jött be (az a típus), így nem függtem rá a márkára. A pontos típusra nem emlékszem, de nagyon pici első kerekei vannak, mi meg ehhez nem túl optimális terepviszonyok között használtuk. Én erre azt mondom, hogy biztos rendkívül jó márka, de inkább városi felhasználásra, jobb minőségű utakra. Nekem a körülményeink mellett nem adott elég stabil érzetet.

A maxi cosi nekem ár-érték arányban abszolút brutál. Olyan gagyin kotyogó babakocsijai vannak, hogy sokszor csak pislogtam.

Ami nekem szerelem volt, ha már nagy márkákról beszélünk, az a Römer, de ennyit nem akartunk babakocsira költeni.

Szóval én is azt mondom, hogy teljesen mindegy mit választ az ember, NE látatlanba tegye és válasszon a saját igényeinek, illetve pénztárcájának megfelelőt.

Csak azért, mert nekem van egy nem jó tapasztalatom a Cybex-szel, nem fikázom le a teljes márkát, de azért szerintem túlmisztifikálni sem kell. Nem mindegy, hogy ki, hol, mikor, mire használja majd és milyen ár-érték arányt vár el. Mást sem kell leszólni azért, mert neki egy masszívabb, nagyobb kocsi jött be (akár noname), ami zúzott kövön is gond nélkül stabilan elmegy, mert lehet egyszerűen csak nem egyformák az igényeink, nemde? :)

2022. jan. 8. 17:17
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok anti cybexes... gyerekülésből pl nem vennék mást.

A huzata a baliosnak igenis sprőd, kemény , rettenetes tapintású, egy pihe puha peg perego vagy stokke huzathoz képest.

Beköthető bundazsákkal alig fért bele a nem túlsúlyos, inkabb vékony gyerekem.

2022. jan. 8. 17:43
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Cybex v maxi cosi,nálunk a családban ezek vannak és nagyon jóm
2022. jan. 8. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!