Vannak itt Budapesti anyukák, akik 2009 március, április, esetleg májusában szültek?
Vidéki vagyok, de a Kútvölgyiben szültem, 09. március 04-én.
Idén majd novemberben fogok újra az Istvánban (jövőre nem tervezek szülést :DDDD)
2009 márciusában szültem, és Budapesti vagyok. Szívesen beszélgetek bármiről, mire agy kiváncsi?
Lányom van, első baba, másfél éves.
És Te?
Sziasztok!
Kérdésetekre válaszolva: 2009. május 2-án szültem kisfiamat az Uzsokiban.
Klassz, hogy az én gyerekem korosztályából is vannak itt anyukák, mert eddig szinte mindig csak fiatalabb babákra vonatkozó kérdéseket olvastam..
A 2. anyukától kérdezném, hogy a Kútvölgyivel nem volt megelégedve azért fog máshol szülni?
Jaj, Titeket is állandóan faggatnak tesó ügyben? Nekem már az idegeimre megy ez a kérdés.
Tényleg, van valaki akinek esetleg már "útban van" a tesó?
Nálunk még nincs tervben.
Szia! Az én kisfiam egy hónappal és egy nappal később érkezett, mint a kislányod. 2009,06,03-án szültem a Barossban.
Kérdezgetik tőlünk a tesót, de mindig mosolygok, hogy háááát azt még nem, köszi. :) Elég ez az egy kis zsivány most! :)
A Barossnak milyen a szülészete? Sok medika van? Ők is vizsgálják a várandós anyukákat vagy csak a szakorvos?
Néhol dicsérik, máshol szidják, én is gondolkodom hogy érdemes-e ott szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!