Hány fok van nálatok a lakásban bennt? Nálunk 23 fok van két kúszó mászó gyereknek szerintetek ez sok? Nem szeretném hogy felfázzanak.
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 14:14
11/16 anonim válasza:
nálunk is 23 fok van, bár az én babám még csak forog a földön, nem mászik, de úgy érzem, melege van. Egy ujjatlan body, egy r.ujjú vastagabb trikó, naci és zokni van rajta. Most öltöztettem át, mert a hosszúujjúban izzadt. 21 fokban én is fázok.
12/16 anonim válasza:
mi nem fűtünk, így is 23 fok van (most éppen 23.6), jó fekvésű a lakás. A fiam igaz, már nem mászik, de sokat játszik a kövön, így ügyelek rá, hogy mindig rendesen fel legyen öltözve. 2 éves, nappalra szobatiszta, így a kisnadrágon kívül hosszúnadrág és zokni, plusz ha le nem veszi mamusz is van rajta.
14/16 anonim válasza:
első vagyok:
Nem fűtünk, így van 22-23. :-D
15/16 A kérdező kommentje:
fűtve van nálunk 23fok.
2010. szept. 8. 15:28
16/16 anonim válasza:
Na megnéztem, nálunk kb 21-22 fok van, Apa néha már begyújtana a gyerkőc miatt, de szerintem még korai.
15 hónapos járó babám van, de néha a mászik, csúszik a földön. Van rajta egy body, pulcsi, melegítő alsó, zokni és egy mamuszka a lábán. Remélem nem fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!