Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a legolcsóbb ár, amiért...

Mi a legolcsóbb ár, amiért használtan v újan ki lehet fogni pelenkás kukát? Lehet sima szemeteszsákkal használni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 13:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Találtam egyet,3200 ért,kazettával,vadonatúj.Ez jó ár érte?Angelcare.
2010. szept. 8. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de miért nem a wc-be dobod a darabos a székletet és húzod le? Ekkor már csak a pelust a kukába kell tenni. Én ezt csináltam amikor a Nagylányom ekkora volt, s nem volt büdi a fürdőbe. Ha folyos akkor meg nem csak becsomagolod egy kis nejlon zacsiba kötsz egy csomót és kész a szagmentesség!

Remélem spórolok Neked ezzel a tanáccsal egy kicsit!!!

Üdv egy 27,5 hónapos Nagylány és egy 4,5 hónapos Kisfiú Anyukája.

2010. szept. 8. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni, amit az utolsó! Sose rakom a kukába a kakis pelust, mióta keményebbet kakil. Peluscsere után leborítom róla a wc-be. Ha nagyon híg, akkor persze nem tudom ezt megtenni, de akkor bekötöm egy zacsiba, és ha úgy is szag van, akkor lefutok vele. Mondjuk nálam csak 1 gyerek van, de 4. emelet :) Ilyenkor soron kívül kondizás van :D
2010. szept. 8. 16:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Húú,ha én egész nap a kakis pelenkákkal futkosnék fel-le...:)Nem olyat kakálnak hogy azt le lehessen szedni a pelusról és bedobni a wcbe.10 hósak vagyunk,fogzunk,nagyon ritka a "gubacskaki".Vmi egyszerű megoldást szeretnék,hogy kicsit könnyebb legyen az amúgy nem egyszerű életünk..
2010. szept. 8. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám fogott ki egy nagyonjót,angelcare pelenkatároló,1500 ft-ért a rossmannba,és utántöltő is volt hozzá:) Senki se hitte el hogy ennyiért volt.Mikor elfogyott,venni akartam bele utántöltő zsákot,és 2500ft volt,szóval drágább mint maga a pelenkatároló,úgyhogy mondom akkor nem veszek...:)Nagyon drága bele az a baj,most itt áll üresen "dísznek",mert annyiért tuti nemfogok bele venni...
2010. szept. 8. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!