Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a legolcsóbb ár, amiért...

Mi a legolcsóbb ár, amiért használtan v újan ki lehet fogni pelenkás kukát? Lehet sima szemeteszsákkal használni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 13:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írjátok h nem kell az..ikreim vannak,jó ideje hozzátáplálok már,és már borzasztó h milyen büdöseket,meg mekkorákat kakilnak..:)Minden nap leviszük a szemetet,sima kukában volt eddig,de már egyre zavaróbb a helyzet..
2010. szept. 8. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:
Én 2 ezerért vettem a Tesz-veszen (+ postaköltség). Sima szemeteszsákkal is használtam, de rátaláltam valakire, aki szintén ott utángyártott utántöltőt árul hozzá jó áron.
2010. szept. 8. 14:02
 3/15 anonim ***** válasza:

2000-ért most is vannak, illetve van pár 1 Ft-os aukció is, azzal is bepróbálkozhatsz.

Mi kaptuk a légzésfigyelővel, és sima szemeteszsákkal használtuk.

2010. szept. 8. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor szagmentes ha rendes belevaló zacskót használsz, ugyanis a szagmentesség a zacsinak köszönhető! Én is használtam sima zacskóval ,de ugyanolyan büdös volt ,mint ha sima kukába tennéd! Ha gondolod írj privit nekem van egy ilyen kukám most készülök eladni.
2010. szept. 8. 14:12
 5/15 A kérdező kommentje:
És az ugyanúgy szagtalan?Megvárjátok amíg megtelik v pár db után ürítitek?Arra gondoltam h a körzetemben próbálnék találni,így megspórolnám a +1000 ft pk.-et.
2010. szept. 8. 14:12
 6/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek, másfél éves volt alányom, amikor vettünk ilyen kukát, addig bírtuk a szagot, pedig mi is minden nap levisszük a szemetet, és a kakis pelust plusz uzsis zacsiba csomagoltuk.

Mi 3ezerért vateráztunk egy teljesen új bontatlant. De szerintem nem jó hozzá a sima kukazsák, kipróbáltuk azzal is, de azt nagyon bénán lehet belerakni, sajnos jobb a drága eredeti töltő bele.

2010. szept. 8. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a sima szemeteszsákkal sem volt büdös, csak jól kell belerakni. Nem ürítettem ki minden nap.
2010. szept. 8. 14:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Azért gondolnám h kevésbé szagtalan sima zacsival is,mert ezen kisebb a nyílás mint a hagyományos kukán.Rosszul gondolom?Mennyiért adnád el kedves utolsó válaszoló?
 9/15 anonim ***** válasza:
Merre laksz? (ha nem titok)
 10/15 A kérdező kommentje:
Szolnok megyében.
2010. szept. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!