Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig aludt...

Mennyi idős koráig aludt veletek a gyerkőc?

Figyelt kérdés
Természetesen ahol muszáj volt hogy egy ágyban aludjon a szülőkkel vmi miatt
2022. jan. 7. 01:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Fél éves koráig aludt velem egy ágyban. Akkor elkezdett mászni és féltem, hogy bárhogy polcolom ki, le fog esni. Utána kapott egy akkora utazóágyat, ami befért a hálószobába. 1 év és 2 hónaposan költözött a testvéréhez a gyerekszobába.
2022. jan. 7. 01:34
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer 2 napot,mert beteg volt.

Másik szobába 1 év 4 hónapos korban került,mert addigra kezdett el érdemben átaludni teljes éjszakákat.Addig nem volt kedvem mászkálni éjszaka olyan messzire akár 5 percenként ha rosszabbul aludt egy-egy nap.

2022. jan. 7. 02:16
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Miért lett volna muszáj? Az első perctől a saját szobájában aludt mindenki. 😊
2022. jan. 7. 03:06
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

3 éves és még most is velünk alszik. Rengetegszer kel éjjel, és semmi kedvem a másik szobából átrohangálni miközben 4kor kelek és megyek dolgozni.

Nem öröm, jobb lenne külön szobában, de amíg ilyen rossz alvó addig ebben a formában én is többet pihenek.

2022. jan. 7. 04:32
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem muszáj,de velünk aludt a nagy,4 éves koráig.Most a kicsi 2 éves és velünk alszik.Nekem a halálom mikor külön szobában raknak egy picit.Mi értelme?Valami baj van meg se hallják.Vagy éjjel többször felébred,aztán futkározol?El nem tudom képzelni.
2022. jan. 7. 05:24
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

10 hetes koráig aludtunk a férjemmel a kisfiunk szobájában kinyitható kanapén, onnantól visszaköltöztünk a szülői hálószobába.

5ös! Van bébimonitor, meg fülünk. Nem egy palotában lakunk, hogy ne hallanánk meg, ha van valami.

2022. jan. 7. 06:22
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

3 éves lesz.

1 éves koráig csak köztünk aludt, vagy 5-6x kelt éjjel. Így volt jó.

Most elalszik köztünk, átteszem az ágyába, de éjjel ha megriad jön vissza közénk.

2022. jan. 7. 07:37
 8/21 anonim ***** válasza:
42%
A fiam 2,5 évesen kapott saját nagyfiús ágyat. Olyan szuperül sikerült beadni neki, hogy milyen nagy már, hogy már összeszerelése napjától benne alszik. A lányom 2 éves, még velem alszik. Majd megérik rá ő is.
2022. jan. 7. 07:37
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
A kezdetektől külön szobában aludt. Akkor aludt velem/velünk, ha beteg volt.
2022. jan. 7. 07:39
 10/21 anonim ***** válasza:
59%

Két hónapos koráig aludt velem egy ágyban amíg még kelt este szopni. Aztán már aludt 6-7 órát egyben így átraktam a kiságyba ami a nagy ágy mellett volt. Majd 4 hónapos koráig aludt velünk egy szobában. Akkor kezdte átaludni az éjszakákat (este 8-tól reggel 6-7ig). Megkapta a mi szobánkat mi meg átköltöztünk egy másikba.

5-ös: feltalálták a bebiőrt, így lehet mindent hallani/látni, hogy mi történik a gyerekszobában, úgyhogy nem kell rohangálni, ha nem szükséges.

2022. jan. 7. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!