Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha az ikrek külön szobába...

Baj, ha az ikrek külön szobában vannak a kezdetektől?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ikreim vannak.

Szerintem neked még nem születtek meg, vagy par hónaposak, és kezdenek különböző napirendet alakítani.

Az elején semmi értelme külön szobába rakni őket. Mert nem tudsz egyszerre két helyen lenni. Az egyik felkel éhes, a masik 10 perc múlva éhes. Vagy fél óra múlva. Az elején a test meleget erzik, vagy közelséget, nem azt h ott a tesó meg nlabla. Eleget voltunk inkubátorban, közös melegítő ágyon, közös kiságyban stb. Mégis mikor külön kiságyba kerültek, ugyanúgy ment tovább minden.

Ha azért kérdezted, mert kezdenek különböző ritmust felvenni,ett nekes kell eldönteni. Volt h egyik baba 3szor alkudt,másik 2szer, de egyértelműen könnyebb altatni együtt, mint az egyiket altatani,a másik addig játszik, majd mire 1es elalszik, 1 ora múlva 2est altatni, majd 1 ora múlva 1es felkel stb.

Pontosítsd szerintem mire gondolsz. Mennyi idősek stb

2022. jan. 2. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
Hat ez röhej, mar a kerdest is lepontozza valaki? 😅
2022. jan. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!