Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ikrek egyszerre kezdenek...

Az ikrek egyszerre kezdenek el járni?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne hogy az egyik megtanul járni és akkor a másik utánozza vagy alapból együtt és egyszerre tanulják meg? Valakitől hallottam hogy az ikrek általában gyorsabban tanulnak meg járni, van is egy ismerősöm akinek 8 hónaposak voltak az ikrei amikor elkezdtek járni (1 hét különbséggel) de ennek van valami valóságalapja?

2020. okt. 17. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Semmi valóságalapja nincs. Főleg hogy gyakori, hogy az ikrek korábban érkeznek és/vagy az egyik valamilyen mértékben sérül.
2020. okt. 17. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akiket én ismerek, ott van fejlődésbeli különbség, tehát nem egyszerre tanulnak meg dolgokat.
2020. okt. 17. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőm ikrei még nem járnak, 10 hónaposan kezdtek el mászni(kiírt dátum alapján 8,5 honaposak). Viszont az rájuk pl igaz ,hogy az egyik jobban figyel a kornyezetére, ő "találta" ki, hogy hogy kell mászni, a másik egy héten belül lemásolta. Szerintem így lesz a járással is. Így volt a hasra fordulással is.

Viszont a gyorsaság gyerek függő, plusz sok iker pár kora szülött, nem lennék meglepve,ha pont az ellenkezője lenne igaz, de én csak őket látom, ezért nem vonok le következtetéseket.

2020. okt. 17. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A járástól még messze vagyunk, de a se forogni, se kúszni nem egyszerre kezdtek el.

A kissebb ("B" baba) 2-3 héttel később kezdett átfordulni, kúszni, de még kanal kaját enni is. Neki hiába kínáltam k8köpte. Még “A" baba már vígan benyomott egy adagot

2020. okt. 17. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a finommotorikus mozgása sokkal jobb. Pl ő sokkal előbb megtanulta vissza tenni a cumit magának, v tartani a cumisüveget
2020. okt. 17. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se egyszerre kezdtek el semmit. Nem tudom hogy utánozza e az egyik a másikat, vagy magától jön e rá. Szerintem nincs alapja ennek.
2020. okt. 18. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!