Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig kell...

Mennyi idős koráig kell büfiztetni a babákat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Én úgy gondolom, hogy addig, amíg cumisüvegből isznak.
2010. szept. 7. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:

A cicizést se feledjük!

14 hós kisfiam soha nem ivott cumisüvegből. Így nekünk azt követően mindig kellett, de csak míg nem tudta magát tartani. Utána jött mindig magától.

Néha viszont hiába büfizettem, nem akart jönni, csak jóval később.

Most, hogy már nagyobbacska és rendesen eszik, hatalmasakat tud evés után böfizni.

2010. szept. 7. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha már ül 6-7 hós kortól lehet elhagyni?
2010. szept. 7. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat 20:56-os, csak nálunk nem volt anyatej... Ezért nem tudok ahhoz hozzászólni.
2010. szept. 7. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
En azota nem bufiztetem miota hasrol hatra es vissza forog mert annyit mozog, hogy kijon belolle a levego. Foleg amikor hirtelen hasra fordul jo nagyot bufizik ha van bent levego. Este eves utan meg felultetem egy picit es rogton bufizik is egyet, ha nem akkor nem nyelt levegot es berakom a kisagyba. Ha elalszik eves alatt mert almos akkor nem foglalkozom vele. Ejjel szinten ide-oda mozog a kisagyba igy kijon a levego. Sosem ott talalom meg reggel ahova letettem es sosem ugyan olyan pozicioba. :) 7 honapos
2010. szept. 7. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
16 hónapos a kisfiam, és este lefekvés előtt tápszert iszik, aztán a vállamon pihen, és csak akkor teszem le a kiságyba ha már büfizett.
2010. szept. 7. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha már ülve is eszik, akkor nem kell, hisz függőleges helyzetben van. amikor tápszert eszik este és reggel, akkor én büfiztetem, felültetem vagy fogom, de volt, hogy nem büfizett a kezemben, hanem miután lefektettem büfizet magától hason. elmúlt 7 hónapos a lányom.
2010. szept. 8. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy megtanult a kisfiam ülni, saját magától felült az ölemben, és böfizett. Ez a mai napig így van, már nem nekem kell böfiztetnem, nem teszem a vállamra, mert magától elintézi. :) Gondolom, nálatok is így lesz majd.
2010. szept. 8. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!