Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha most kezdem a hozzátáplálás...

Ha most kezdem a hozzátáplálást, akkor almát, répát hol vegyek?

Figyelt kérdés
Teszkó meg ilyenek vagy máshol inkább?
2008. dec. 14. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy hogy hol,nem mindenkinek engedi a pénztärcàja a bio zöldségeket,söt van aki otthon termeszti a kertben:)

A lényeg hogy azt majd te magad otthon jol tisztisd meg!

2008. dec. 14. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A répánál állítólag minél kisebb (zsengébb), annál jobb, mert annál kevesebb káros anyagot szív magába. Ezenkívül szerintem csak annyi, hogy mondjuk olyan helyen, ahol nem az út mellé, a szmogba vannak kitéve a zöldségek és gyümik. Az alma meg legyen minél édesebb.
2008. dec. 14. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a szomszéd Reálban veszem. Ha arra járok, a tescoban. Levesbe tettem el fagyasztva répát, de a babának inkább mindig frisset veszek. Almával meg ellát a család.
2008. dec. 14. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Spár, Tesco. A bio az nem mindig az aminek látszik. Én nem veszek biot, mert azt ugyanugy műtrágyázák mint a rendeset. Csak esetleg nem permetezik - de akkor mindja már meg valaki hogy hogy nem lesz férges a bio répa? Egyébként permetezik a biot is csak a biotermesztésben engedélyezett vegyszerekkel. Jó lehet hoyg kevesebb lesz a szermaradvány, de akkor is lesz.

Tehát nem kell aggódni.

De tényleg - az előttem szólóval egyetértően - a szogba kirakott zöldséget, gyümit NE vedd meg.

egy kertészmérnök anyuka

2008. dec. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!