Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet hogy zseni lesz a...

Lehet hogy zseni lesz a babám? Kevesebbet alszik mint mi, fent van, mászik , egész nap aktív , nappal is kb.20 percet alszik, este 22:30kor alszik el és reggel 8kor fent van. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Nagyon gyorsan tanul,nagyon gyors mozdulatai vannak, ha raszolunk hogy nem szabad akkor nem csinálja, sokmindent nagyon hamar megtanul.

11hónapos, kislány.

Már többször volt hogy korábban egyszerűen nem tudtam elaltatni, vagy ha 7kor elaltattam akkor fél óra múlva megint felébredt..

(Anyatejes) éjszaka is kb 2-4 alkalommal szopik

2021. dec. 28. 23:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szinte minden gyerek zseni... Ezek minden gyerekre jellemzőek általában.
2021. dec. 29. 09:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem jelent. Egy év körül már értik, hogy nem. De később sem jelent semmit, hogy szótfogad vagy nem. Az én lányom sokkal korábban csinált szinte mindent, 1 évesen 2-3 szavas mondatok, 1,5 évesen mondókázott, seperc alatt tanul meg rengeteg dolgot. Pár ismétlés után több versszakos verseket mondott kiscsoportban. Teljesen áltlagos ovis, nem zseni, nem csodagyerek. Könnyen tanul, de ennyi.

A gyors mozgás semmit sem jelent, sem a kevés alvás. Terjednek cikkek, hogy a zsenik alszanak keveset, de ez így sarkítás. Vannak zsenik, akiknek kicsi volt az alvásigénye (pl Tesla), de nem minden kevés alvásigényű ember zseni. (Nekem is elég 4-5 óra, nem is alszok többet, mégsem vagyok az, még csak átlag feletti sem)

2021. dec. 29. 09:56
 23/28 anonim ***** válasza:
57%
Na megint itt várjuk anyuka válaszát a sok kérdésre es semmi
2021. dec. 29. 12:41
 24/28 anonim ***** válasza:
84%
Lehet zseni, persze, de egyrészt ezeknek a dolgoknak köze sincs hozzá, másrészt meg ha az lesz, azt nem tőled örökölte.
2021. dec. 29. 12:54
 25/28 anonim ***** válasza:
66%
11 hónapos, fent van és mászik? Hmm az én lányom ennyi idősen rohangált, és nem aludt hogy nehogy lemaradjon valamiről! Köszi h szóltál, nyáron megy is tudóstáborba😎
2021. dec. 29. 14:08
 26/28 A kérdező kommentje:

23 mit válaszoljak ha gúnyolódtok hogy ha az anyjára ütött így megy amúgy..

A dolog lényege:

Mindent megtettem hogy sokat aludjon, órákig altattam többszőr is , 7kor, 8 kor is és nem ment

Délbe általában 12-1 kor fektetem

Csak egyszerűen a választ kerestem volna hogy miért nem alszik mint ahogy kellene..

2021. dec. 29. 14:51
 27/28 A kérdező kommentje:

Azt hogy mászik azt úgy értettem hogy éjjel mászkál az ágyon.

Egyébként jár , csak éjjelre gondoltam a mászással kapcsolatban.

Nem írtam elég egyértelműen

2021. dec. 29. 14:53
 28/28 Jégszív válasza:

Lehet. De leginkább HIPERAKTÍV.

Amúgy meg: ezt a kérdést legjobb szakorvossal, pszichológussal megbeszélni...

2023. márc. 22. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!