Lehet hogy zseni lesz a babám? Kevesebbet alszik mint mi, fent van, mászik , egész nap aktív , nappal is kb.20 percet alszik, este 22:30kor alszik el és reggel 8kor fent van. Mit jelenthet ez?
Nagyon gyorsan tanul,nagyon gyors mozdulatai vannak, ha raszolunk hogy nem szabad akkor nem csinálja, sokmindent nagyon hamar megtanul.
11hónapos, kislány.
Már többször volt hogy korábban egyszerűen nem tudtam elaltatni, vagy ha 7kor elaltattam akkor fél óra múlva megint felébredt..
(Anyatejes) éjszaka is kb 2-4 alkalommal szopik
Nincs ilyen, hogy zseni faktor... ennyi idősen kb semmit nem lehet előre vetíteni. A legtöbb ilyen korú gyerek nem csinálja amit nem szabad. Ennyi idősen már általában értik, és még be is tartják. Várd ki a dackorszakot...
Az én fiam ennyi idősen már formabedobózott, és imádta. Még sem zseni. Mindenkinek megvan a maga erőssége, ebből még nem következik, hogy zseni lesz.
Ha az anyjára üt, akkor biztos nem.
Facebookon terjeng egy ilyen cikk, hogy aki keveset alszik, az zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!