Mit szóltok az ilyen rokoni megjegyzésekhez?
Leszarom. Vagy tanuld meg leállítani akár bunkó stílusba.
"Köszi a megjeyzéssket, de legközelebb tartsd meg inkább magadnak".
Csak én nem értem, mi ezekkel a probléma? Ezek egyszerû megállapítások.
A képen nagyobbnak látszott: lehet, ki tudja?
Koszmós feje: hát gondolom mert koszmós. Majd elmúlik. Nem tette hozzá, hogy ez rossz lenne, csak megállapította a tényt.
Furán tartod: gondolom ô máshogy szokta, de nem mindegy?
Az ô gyereke ilyen meg olyan volt: oké.
Elengedem a fülem mellett, max vigyorgok magamban egy jót. Imádom a kéretlen tanácsokat. Nincs velük bajom, mert 100-ból egy még lehet bent is marad és akár ki is próbáljuk, csak a másik 99-et nehéz türelemmel lesz*rva végighallgatni.
De sajnos szokj hozzá. Annyi, de annyi ilyen ember van!
A kedvencem az volt, amikor egy napon belül három társasággal találkoztunk (14!!!! hetes terhesen még) és 24 órán belül kaptunk 3 egymásnak teljesen ellentmondó szoptatási tanácsot... ismétlem 14 hetes várandósan... A férjem ült a harmadiknál a szoba egyik végén, én a másikban. Összenéztünk és elkezdtünk röhögni. Utána hazafelé meg is beszéltük, hogy atyaég mi vár ránk mostantól. :D
Utána volt, amikor szinte szó szerint belealudtam egy haveri beszélgetésbe, mert csak öntötték a gyerekük körüli aktuális problémáikat, azóta is késztetést érez a csaj, hogy beszámoljon minden lépéséről a gyerekkel kapcsolatban. Én nem is értem ezeket az embereket, mintha megszűntek volna létezni sokan, mint önálló személyiségek.
Ha valaki egyértelműen kijelenti, hogy ezt nem jól csinálom (pl. nem jól altatom a babánkat), akkor elszoktam mondani, hogy nekünk ez így jött be és rövidre van zárva a téma. Általában szoktak érteni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!