Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy 9 hónapos...

Normális hogy 9 hónapos gyerek nem csinál semmit?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 9 hónapos babája konkrétan semmit nem csinál csak fekszik. A fejét sem emelgeti, megfordulni sem tud az ágyban. Szerintem valami nagyon nem oké.
2021. dec. 27. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
De az hogy nem beszélget a gyerek állapotáról meg reménykedik, hogy nem szellemileg van elmaradva, csak valami orvosolható fizikai probléma az NEM tagadás! Nem könnyű ám elfogadni ha az az édes pici baba, az elsőszülött reménységet kiderül hogy nem egészségesen fejlődik. Akinek ez feladata: orvos, védőnő,szólni fog. De nem hiányzik más emberek megjegyzése. Kivéve ha vagytok annyira jóban, hogy utána nem jössz zavarba ha elsírja magát hogy mennyire aggódik mennyire összetört a szíve, és hogy nem alszik a félelemtől hogy egész életében ezeket a szanakozo megjegyzéseket kell majd hallgatnia valakiről akit szeret.
2021. dec. 28. 06:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Oké nyugodjatok már le. Ekkora bűnt követtem el ezzel, hogy kiírtam ezt a kérdést? Pont azért írtam ide mert nem akarok velük erről beszélni de mégis érdekel az a gyerek. Nyilván tudom hogy borzasztó érzés ez nekik és nem fogok odaállni eléjük hogy nem normális a gyerek vagy ilyesmi.
2021. dec. 28. 08:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Bocsáss meg, nem neked szántam a kicsit kioktató válaszomat! Szerintem jó hogy itt kérdeztél rá.#11
2021. dec. 28. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem bűn, de nem a te dolgod. Nincs vér a pucádban, hogy face to face rákérdezz?

Az itteni válaszolók még annyit se tudnak a gyerekről mint te, honnan tudnák mi van vele? Szerintem te is csak egy részét látod az életüknek. Valószínűleg azt is csak Facebookon.

2021. dec. 28. 08:18
 15/16 A kérdező kommentje:
13: bocsi nem rád gondoltam kifejezetten, inkább akik korábban írtak azokra.
2021. dec. 28. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de ennyi idősen már jópár kötelező státusz vizsgálaton túlvannak, biztos elküldték őket ide-oda. Csak nem akarnak veled erről beszélni.
2021. dec. 29. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!