Hogy sikerul megoldani a vasalast pici gyerek mellett ha nincs segitseg?
Figyelt kérdés
Mar csinaltam olyat hogy ejszaka.Egyeb otlet?Sajnos nagyon felgyult mert munkasok dolgoztak a kertben es nem tudtam teriteni ezert elmaradt a mosas,most meg ket nagy halom ruha var vasalasra.2010. szept. 7. 15:41
2/14 anonim válasza:
Szia!Én mindig úgy csinálom ha alszik akkor vasalok,vagy pedig átviszem a kisszobába a babát,és a játszószőnyeget,leteszem a földre mellém ,és igy vasalok,közbe rá tudok nézni,meg beszélek hozzá így elvan.4 hónapos.
3/14 anonim válasza:
Hát én nem vasalok. :o)
Kivétel, ha a férjemnek valamilyen ünnepi alkalomból kell az ing/öltöny/nyakkendő. (Szerencsére nem kell napi szinten így járnia.)
De mondjuk válaszd ki, amit mindenképp ki kell, a többit meg hagyd.
4/14 anonim válasza:
küldd át hozzám ! imádok vasalni
bárhol bármikor
ha olyan kedve van a gyerek adogatja a ruhákat. amig kicsi volt én is alvásidőben vasaltam.
5/14 anonim válasza:
ugy csináltam ahogy a második amikor már tudott ülni akkor velem szemben ült a konyhapulton. Nagyon érdekelte!:-)
6/14 anonim válasza:
Szintén imádok vasalni, mint Carmen, úgyhogy hozzám is küldheted. :)
Én este szoktam, amikor letettem aludni, mert különben rángatja a zsinórt a konnektorból, le akarja rántani a vasalót az állványról, és belém is csimpaszkodik (11 hónapos).
7/14 anonim válasza:
Takarító nő vasal. Nekem a férjem vállalkozása mellett, plusz a 4 gyerekkel nincs időm- a pici itthon van, 1,5 éves- vasalni.
8/14 anonim válasza:
ha a pici alszik, vagy ő játszik a földön, én meg mellette vasalok. Ő lát engem, így nem cirkuszol, sokszor odamegyek hozzá megdögönyözni. Így van, hogy a vasalás egész napos program, főleg, hogy én is gyűjtöm és 2-3 mosásnyi száraz ruhát vasalok egyszerre. Nekem vannak ennél fontosabb dolgaim is, amiket csak lefekvés után, vagy ha alszik, akkor tudok megcsinálni, így általában ébren van, mikor vasalok.
9/14 A kérdező kommentje:
En altalaban fozni szoktam alvas idoben,na mindegy,idegennek nem adnam semmi penzert oda sem a mosatlant sem a vasalnivalot...ha gazdag is lennek
2010. szept. 7. 16:23
10/14 anonim válasza:
Gazdag nem vagyok, de nincs más megoldás, amúgy a barátnőm takarít, s vasal, persze nem ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!