Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megoszthatom veletek, mit...

Megoszthatom veletek, mit sikerült a 4-es Liberoval kapcsolatban intéznem?

Figyelt kérdés
Nekem is gumi nélküli a pelus,amit vettem.Felhívtam a Libero gyártóját,ahol elmondták,hogy a mega pack gyártása átkerült másik szalagra,emiatt vannak gondok.Vissza kell küldenem 1 db pelenkát a gyártási számot tartalmazó fehér négyzettel és kicserélik a pelust.
2010. szept. 7. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
De klassz!Kösz az infót!Remélem mi nem járunk majd így bár még nem bontottam fel a mega pack-ot!
2010. szept. 7. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol vetted, ott is kötelesek kicserélni.
2010. szept. 7. 11:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én már írtam az egyik liberos kérdésnél, hogy kell írni egy kedves panaszlevelet, benne egy mintával és a csomag gyártási számával (ki kell vágni), és akkor kicserélik.

Ők ebből nem csinálnak nagy ügyet, nekik fontos, hogy elégedett legyen a vásárló, inkább küldenek ajándék csomag pelenkát.

Postán fogják küldeni.

2010. szept. 7. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:

szia.hova kell írni a levelet, vagyis küldeni a pelenkát 1db-ot és a vonalkód melletti fehér valamit????

én még ma elküldöm csak írjátok meg hova címezzem!

2010. szept. 7. 12:23
 5/10 A kérdező kommentje:
állítólag a csomagon van a cím a magyar nyelvű tájékoztatónál.tudom,hogy kötelesek kicserélni,csak kidobtam a blokkot.
2010. szept. 7. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Cím: Liberoklub 1592. Budapest, Pf: 480. ide????
2010. szept. 7. 12:29
 7/10 A kérdező kommentje:
nem.SCA Hygiene Products Kft 1021 Bp,Budakeszi út 51.
2010. szept. 7. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:

jó köszi. nem volt időm megnézni a csomagolást most, mert a gyerek mellett van aki éppen alszik. de köszi hogy megnézted nekem.

Akkor tegyek egy borítékba 1 db !-es Pelust és a fehér kódot a vonalkód mellől és ennyi. tényleg fognak postán küldeni egy teljes csomag Liber 4-et? Hátha...

Te tényleg más a vonalkód melletti fehér rész.. mi gyűjtjük a többit és ez nem olyan. Na remélem igazatok lesz és kicsrélik. Már kezdtem vele nem foglalkozni de jó hogy írtál. Köszi.

2010. szept. 7. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
1 db !-es = !=4 bocsi elírtam
2010. szept. 7. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:
nincs mit!én egy levelet is írtam,hogy küldjenek egy másik csomagot.
2010. szept. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!