Megoszthatom veletek, mit sikerült a 4-es Liberoval kapcsolatban intéznem?
Ezt én már írtam az egyik liberos kérdésnél, hogy kell írni egy kedves panaszlevelet, benne egy mintával és a csomag gyártási számával (ki kell vágni), és akkor kicserélik.
Ők ebből nem csinálnak nagy ügyet, nekik fontos, hogy elégedett legyen a vásárló, inkább küldenek ajándék csomag pelenkát.
Postán fogják küldeni.
szia.hova kell írni a levelet, vagyis küldeni a pelenkát 1db-ot és a vonalkód melletti fehér valamit????
én még ma elküldöm csak írjátok meg hova címezzem!
jó köszi. nem volt időm megnézni a csomagolást most, mert a gyerek mellett van aki éppen alszik. de köszi hogy megnézted nekem.
Akkor tegyek egy borítékba 1 db !-es Pelust és a fehér kódot a vonalkód mellől és ennyi. tényleg fognak postán küldeni egy teljes csomag Liber 4-et? Hátha...
Te tényleg más a vonalkód melletti fehér rész.. mi gyűjtjük a többit és ez nem olyan. Na remélem igazatok lesz és kicsrélik. Már kezdtem vele nem foglalkozni de jó hogy írtál. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!