Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisbaba miért nyöszörö...

2 hetes kisbaba miért nyöszörög folyton?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta csinálja :( Láza nincs, jól van lakatva, kakilni is tud, levegőt is kap, pelus kicserélve. Nem tudok mire gondolni. Van valakinek hasonló tapasztalata?
2021. dec. 23. 16:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is idén 21-22 fok van,én 20 fokban fázom,pedig nem vagyok fázós.Egyszerűen ez a 20 fok nem az a 20 fok amiben pl nyáron egy szál pólóban és egy vékony nadrágban kint mászkálsz.Az úgymond a meleg 20 fok.Ez a hideg 20 fok,a téli 20 fok ami sokkal másabb hőérzetre.Persze ez lakás függő is ahogy észre vettem.><

Ha a tarkója nem túl meleg és nem is hideg azt mondják akkor jó a ruházat rajta,nem tudom mennyire igaz,eddig nálunk bejött a tarkó tteszt.Mondjuk az én fiamon mindig meg is látszik,ha meleg van vagy hideg.Ha hideg kissé libabőrös lesz,ha meleg van azonnal olyan piros mint egy kis alma.

2021. dec. 23. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Ha szoptatsz akkor akaratlanul ehettél olyat, amit a pici emésztőrendszere nem bír, én így jártam a sütőtökkel, ha azt tapasztalod, hogy sok a puki, akkor evés közben sok levegőt nyelt, félig ülve fektesd magadra, a hátát simizd felfele, az is segít, hogy a büfi távozzon. Illetve én infacolt adok a kicsinek a puffadás miatt. Nálunk is 21-22 fok van, ugyan ilyen öltözékkel, nem fázik.:)
2021. dec. 23. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat az enyém 3 hónapos és még mindig kísérletezgetek a ruhákkal. Az esetek 90%ban tudom, hogy melege van de olyan kis picike nem hiszem el nem fázik. Igazán világra jöhetnének egy használati utasítással:D
2021. dec. 23. 21:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy a testközelség iránti vágyát mutatta így ki, mert csak úgy hagyott aludni éjszaka, hogy mellette feküdtem. Lehet, hogy kéne venni egy babaöblöt az ünnepek után, az ilyen éjszakákra :) Az az érdekes, hogy most napközben meg egész jól elvan a kiságyban is. 🤷‍♀️
2021. dec. 24. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Pénz kidobás,ha rád és a testközelségedre van szüksége akkor nem az ágyad mellett akar feküdni egy kisebb kiságyban,hanem veled,melletted,közel hozzád.

Inkább babafékszekben az ágyra téve,ha ilyen rosszul alszik.

Nem rossz indulatból mondom,tényleg nem segítene semmit akkor sem,ha lecipzároznád az oldalát.

2021. dec. 24. 11:30
 16/18 A kérdező kommentje:
140 cm széles az ágyunk, így nem férünk el benne hárman. Nem akarok hónapokig külön szobában aludni a férjemtől.
2021. dec. 24. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is úgy jártunk hogy beruháztunk egy hiper szuper drága öbölre és a fejét leüvölti benne, mellettem meg átalussza az éjszakát. Szerintem nagyon jó az öböl, próbáljátok ki. Ha nem jön be szerezzetek be egy matracot és ketten aludjatok a földön. Tudom nem komfortos annyira de van baba amelyik extra bújós.
2021. dec. 24. 14:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig a férjem mellkasán aludt,mert nekünk is kicsi volt az ágy,plusz így egy huzamban átaludt minden gond nélkül 6 hetes korától majdnem egy teljes éjszakát.:)
2021. dec. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!