2 hetes kisbaba miért nyöszörög folyton?
A pocojaban ragadt a levegő, magyarul pukiznia kell es nem tud. Segitened kell neki pukizni.
A hasikajat finoman korkorosen masszírozni kell, ez akar fel ora-1 óra is lehet. Vagy a hasikajat a valladra helyezed, jo stabilan fogd, h ne essen le es a válladdal masszírozod finoman a pocojat.
Ölben szeretne lenni,veled..A csecsemőknek hatalmas szükségük van a testkontaktra,minél többre.Ez nyugtatja meg,ez ad biztonságot neki.Te..:D
Vannak ilyen időszakok,az ilyen babákat hordozni szokták kendőben a kényelem érdekében.
Igyekszünk sokat dajkálni, amíg lehet :) Az öltözködést nem tudom. Lehet, hogy még nincs meg az arany középút. A fűtést már lejjebb vettem 21-22 fokra, bár a gyerekorvos 20-21-et mondott. De akkor még nekem is be kell öltöznöm vastag pulcsiba.
Most 22 fok van. Van rajta egy harisnya, 1 rövid ujjú body, meg egy hosszú ujjú felső, ami nem vastag. Fázni úgy látom nem fázik. Remélem melege sincs. Szerintetek? Nem akarom megfőzni szerencsétlent, de ezt az öltöztetést még nagyon nem érzem 😩🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!