Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó baba? Meddig tart ez a...

Jó baba? Meddig tart ez a korszak?

Figyelt kérdés

Komolyan nem tudom, hogy ez normális? Olyan helyesen el van maga is a baba, alig sír, tudom csinálnia a dolgom, nem sír furdes kozben, se kocsizas kozben, csak tényleg ha már valami baja van/ kaki, kaja/ első pár hét nem volt ilyen, de most 3 honaposan, olyan jó baba ❤️ Fura 😬

Másnak is van így? 🤣 lehet az miatt mert én is nyugodt vagyok?

2021. dec. 22. 16:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Kulonben nem azt mondom, hogy nem sír. Csak egyszerűen jó baba.

2021. dec. 22. 22:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt 2 nyugott gyerekem a fiam soha nem kelt fel éjel 3 hós korától. A lányom 2 hós korától átaludta az éjszakát, csak 7 hósan a fogzás kavart be. No a 3. 6 hósan aludta csak át, és sírni is szeret.
2021. dec. 22. 22:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam ilyen is maradt,talán ő is mindig nyugodt baba marad.Nem sír ha nincs oka rá.

2 éves most,azért érezni,hogy bele lógunk valami hisztisebb korszakba,de ez sem olyan amiket másoknál láttam,hogy földhöz vágja magát a gyerek és ordít mint a fába szorult féreg,vagy csapkod..

Toporzékolni ő is szokott,ha pedig nem veszem fel akkor "büntetésből" leteszi elém a paplant a földre és lefekszik pár percre.🤣

De ennyi,eddig nekünk boltban például sose volt hiszti gondunk.Ha valamire azt mondom nem és elveszem akkor tudomásul veszi,de itthon is bármit el tudok venni anélkül,hogy végig hallgatnék egy sírást.Édességet is.

Maradni matat,de ez természetes dolog,ami nem a kezébe való azt úgyis elveszem vagy elteszem.Egész nap járkál is,el van,de kell a jelenlétünk ami szerintem teljesen természetes,nem is lenne jó ha egyedül bent kuksolna a játékai közt.Ha játszani akar is kihozza akár a konyhába mikor főzök.Egyedül is lehet hagyni,kb fél órát el van egyedül is,ha pedig nappal elálmosodik vagy a kiságyba kéreszkedik elaludni vagy ölbe.

Megvannak vele a magunk nehézségei hiszen senki sem tökéletes,de összességében ő is mindig "jó baba" volt,én legalábbis nagyon büszke vagyok rá,egyáltalán nem olyan mint amikkel riogattak még terhesség alatt..

2021. dec. 23. 12:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Ne kövesd el azt a hibát, mint én a terhességemnél.

34ik hétben vagyok és végig "vártam", hogy mikor leszek nagyon carul.

Ha mondtam h remekül vagyok és a sok alváson kívül semmi tünetem nincs, akkor mindig hozzátettem, hogy hát legalábbis még...

Aztán semmi se lett.

Örülj minden percnek ami nyugodt és boldog, ha majd mégis probléma lesz, azzal foglalkozol majd ott, akkor.

2021. dec. 23. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!