Komolyan nem tudom, hogy ez normális? Olyan helyesen el van maga is a baba, alig sír, tudom csinálnia a dolgom, nem sír furdes kozben, se kocsizas kozben, csak tényleg ha már valami baja van/ kaki, kaja/ első pár hét nem volt ilyen, de most 3 honaposan, olyan jó baba ❤️ Fura 😬
Másnak is van így? 🤣 lehet az miatt mert én is nyugodt vagyok?
Nem kőbevésett, hogy minden baba síros. Nálunk az első baba volt nagyon az. Le se lehetett tenni, nagyon nehezen aludt el a kiságyban, mindig az anyja nyakában akart lenni. A második meg bár anyás volt, de nem sírós. Könnyen elaludt. Szóval szerintem élvezd ki, ez most egy ilyen baba, és nincs ezzel semmi baj. Megeshet, hogy a következő is hasonlóan nyugis lesz, de lehet épp ellenkezőleg, le se tudod majd tenni.
2021. dec. 22. 16:59
2/24 anonim válasza:
Olyan nincs hogy rossz baba, rossz gyerek. Ez csak is kizarolag neveles es hozzaallas kerdese. Ha te magad nyugodt, kiegyensulyozott vagy, akkor a baba is az lesz. Mindent tokeletesen csinalsz, es buszke lehetsz magadra! Ez csak azt jelenti😊
Persze hozzajon ehhez az is, hogy milyen az anya, milyen az apa szemelye. Tehat nemileg orokolheti ezt. De ugye a gyerekek amit latnak a szuloktol, azt utanozzak le. Ahogyan viselkedik a szulo, az pontosan ugyanugy mutatkozik meg a gyerekeken, akiknek hihetetlen kepesseguk van ahhoz hogy megerezzek azt, hogy az anyuka eppen milyen allapotban van. 😊
2021. dec. 22. 17:00
3/24 anonim válasza:
A kisfiam nekem is hasonló volt.
Ma már másfél éves, élvezd ki a nyugodt napokat, a java ezután jön még csak!! :D
2021. dec. 22. 17:00
4/24 anonim válasza:
Igen, csakis azért mert te nyugodt vagy, meg szuperanya. Akinek nincs ilyen gyereke meg egy idegbeteg állat. Miért kell ilyen hergelő kérdést kiírni? Nem kívánok rosszat de ha neadjisten a második hasfájós lesz kíváncsi leszek mennyire fogsz örülni magadnak…
2021. dec. 22. 17:02
5/24 anonim válasza:
Es egybol az utalkozas, a sorok kozt olvasas hianya. A baba- anya lelki allapotarol beszelek es arrol hogy a baba miert nem sir furdetes, kocsikazas kozben.
Nyilván, ha fajdalmai vannak az teljesen mas tema.
De nyugodtan johet az utalkozas. Sajnalom hogy ilyen rosszindulatu vagy. 😊❤️
2021. dec. 22. 17:06
6/24 A kérdező kommentje:
4-es, mokas vagy! Egy szóval sem mondtam hogy szuperanya lennek, nem is érzem úgy. Ne idegeskedj! ❤️
2021. dec. 22. 17:07
7/24 anonim válasza:
Persze, ez lenne a normális :) Élvezd ki, figyeld meg, mi az, amitől ilyen jól működik, és próbáld megtartani. De ne keseredj el, ha lesznek nehezebb periódusok, ilyen a kisgyerekes lét.
2021. dec. 22. 17:08
8/24 anonim válasza:
Nem azért van, mert nyugodt vagy. Én nem voltam nyugodt, a kislányom viszont 3 óránként kért enni, a többi idöben, vagy játszott, nézelődött, vagy aludt. Vannak ilyen babák.
2021. dec. 22. 17:10
9/24 anonim válasza:
Mázlid (volt eddig). Ennyi. Minden más csak belemagyarázás.
2021. dec. 22. 17:14
10/24 anonim válasza:
Te várod azt, hogy tapsikoljanak neked milyen jó anya vagy. Biztos az vagy, de neked ilyen gyereket dobott a gép. Örülj neki, de szerinted hogy esik annak akinek üvölt folyamatosan? Nekem is ilyen gyerekem van mint neked, de eszembe sem jutna ezzel dicsekedni, meg feltételezni hogy azért mert nyugodt vagyok..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!